Kontaktne leće

Uncategorized

Jednodnevne leće

Dnevne kontaktne leće su namijenjene za nošenje tijekom jednoga dana. Ujutro se stave te navečer izvade i bace. Drugi dan se otpakira novi sterilni par leća. Sa zdravstvenog gledišta jednodnevne leće su najbolja opcija među kontaktnim lećama, jer se tijekom jednog dana ne stignu stvoriti naslage koje bi uzrokovale komplikacije. Velika prednost dnevnih mekanih kontaktnih leća je ta, što ih ne moramo čistiti

1 day acuvue true eye

 

1-Day Acuvue TruEye

 Prva jednodnevna silikon hideogel kontaktna leća, pruža Vam udobnost i prozirnost Vaših očiju tijekom cijelog dana. Smatra se trenutno najkvalitetnijom kontaktnom lećom na svjetskom tržištu.

1DAVMoist

1-Day Acuvue Moist

Dnevne leće koje pružaju osjećaj svježine i udobnosti koji traje kroz cijeli dan Jedine dnevne leće koje sadrže sastojak koji daje osjećaj svježine i vlažnosti čak i na kraju dana, kada vam je najpotrebniji. Blokiraju UV-B zrake, te su idealne za osobe koje pate od alergija.

1DayMoistfor astigmat

1-Day Acuvue Moist for astigmatism

1-Day Acuvue Moist za Astigmatizam su nove dnevne kontaktne leće proizvedene pomoću dvije jedinstvene patentirane tehnologije Johnson & Johnson proizvođača (ASD i Lacrom tehologija), namjenjene su korekciji astigmatizma. ASD tehnologija osigurava prirodan pritisak obiju vjeđa tijekom treptanja kako bi se leća uravnotežila u oku. LACREON tehnologija pomaže u održavanju osjećaja vlažnosti, svježine i udobnosti očiju tijekom cijelog dana.

Dvotjedne Leće

 Kontaktne leće za dvotjednu izmjenu su kao mjesečne i tromjesečne, kontaktne leće koje se nose određeno vrijeme konkretno u ovom slučaju dva tjedna. Po isteku tog vremena kontaktne leće se trebaju zamijenjeniti novima. Od dnevnih kontaktnih leća bolje su samo po cijeni, odnosno jeftinije. Ove leće se svaki dan moraju dezinficirati, čistiti otopinama za meke kontaktne leće kao što su solo care aqua, renu multiplus.

AVOasys

Acuvue Oasys

Acuvue Oasys leće su toliko udobne da nećete ni primjetiti da ih nosite. Acuvue Oasys leće brinu se da se vaše oči ne osuše. Hydraclear tehnologija omogućuje stalnu vlažnost vaših očiju te smanjuje potrebu za korištenjem kapljica za ovlaživanje očiju. Ove kontaktne leće su također blago obojene kako bi Vam se olakšalo rukovanje s njima. Imaju označenu unutrašnju stranu kako ne bi dolazilo do zabune, te blokiraju 96% UV-A zraka i 99% UV-B zraka.

AVOasys_forAstigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism

Izrađene su pomoću nove tehnologije HYDRACLEAR™ Plus koja sjedinjuje materijal bogat kisikom sa ovlaživačem (umjetne suze), tvoreći tako izuzetno vlažne i glatke kontaktne leće, naročito za one koji osjećaju suhoću prilikom nošenja. Izrađene su revolucionarnom tehnologijom koja omogućuje da se vaše leće stabiliziraju pomoću treptaja i na taj način pružaju stabilan i jasan vid tijekom cijelog dana bez obzira što radite; na poslu,u vožnji, prilikom bavljenja sportom ili gledanja televizije. One pružaju nevjerojatnu udobnost čak i u zahtjevnim prostorima kao što su uredi s klima uređajima i pri radu na računalu.

 

PROZRAČNE
Kisik koji blagotvorno djeluje, kontinuirano se prenosi kroz AIR OPTIX AQUA kontaktne leće kako bi očuvao zdravlje i svježinu očiju.

ZADRŽAVAJU VLAGU
Patentirani materijal AIR OPTIX AQUA kontaktnih leća pomaže održati vlagu smanjivanjem stupnja dehidracije.

OTPORNE NA DEPOZITE
AIR OPTIX AQUAkontaktne leće imaju ultra-glatku površinu specifično dizajniranu protiv nakupljanja depozita – za udobnost dan za danom.

AIR OPTIX obitelj kontaktnih leća nudi zdrav, udoban vid za gotovo svaki tip korisnika kontaktnih leća. Otkrijte koje su AIR OPTIX AQUA kontaktne leće koje dišu prave za vas.

Želite li nositi udobne kontaktne leće sve od doručka do odlaska na spavanje?
AIR OPTIX AQUA kontaktne leće mogle bi biti pravi izbor za vas

Imate li astigmatizam?
AIR OPTIX for AsTIGMATISM kontaktne leće mogle bi biti pravi izbor za vas.

Teško čitate sitan tekst izbliza?
AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL kontaktne leće mogle bi biti pravi izbor za vas.

Živite li užurbano, dogodi li vam se da ponekad zadrijemate ili zaspite sa svojim kontaktnim lećama?
AIR OPTIX NIGHT & DAY AQUA kontaktne leće mogle bi biti pravi izbor za vas.