Ljetnih 20% popusta na sve sunčane naočale u Optici Anda

Savršeno nam je jasno kako je ljeto idealno doba za upotpunjavanje svoje privatne kolekcije sunčanih naočala. Ono što je još bolje, u srcu smo ljeta i već smo savladali gradivo što se tiče ovogodišnjih trendova, scrollali smo Instagramom uzduž i poprijeko i upili savjete, prijedloge i ideje Instagram curki i frajera o tome što se i kako nosi, pa sad sa sigurnošću možemo reći kako znamo u kojem smjeru želimo ići što se tiče sunčanih naočala ovo ljeto. A ono najbolje u ovoj priči, Optika Anda i ovog ljeta misli na vas i osim što u ponudi ima sve hit modele i brendove koje možete zamisliti, nudi vam i 20% popusta na čitav asortiman sunčanih naočala.

Na vama je samo da svratite u najbližu poslovnicu Optike Anda ili Anda Store u periodu od 26.07. do 31.07.2018.  i iskoristite ovu odličnu ljetnu ponudu!

Vogue, Ray Ban, Prada, Police, Ralph Lauren, Bvlgari, D&G, Celine, Dita, Miu Miu i Oakley samo su neki od brendova koje ćete pronaći na policama Optike Anda i koji će vas staviti na slatke brige biranja svog novog ljetnog omiljenog modnog dodatka.