Nemojte da vaš vid ili stil pate: iskoristite 1+1 akciju na dioptrijske naočale!

Svaki dan pomno odabiremo svoje odjevne kombinacije, odjeću, cipele, torbe, frizure, trudimo se ne ponavljati, kombiniramo i spajamo nespojivo ako treba. Zašto bi onda s dioptrijskim naočalama bilo drugačije? Dobro znamo kako su one davno prestale biti samo “nužno zlo” i pomagalo našem vidu, te postale odraz našeg stila, karaktera, ali i detalj s kojim se možemo poigrati i staviti točku na i svake odjevne kombinacije.

Jasno nam je kako je teško s jednim parom dioptrijskih naočala pokriti sve kombinacije, raspoloženja, ali i godišnja doba. U Optici Anda ne pristajemo na kompromise i zato smo za svoje kupce pripremili jednu jesensku 1+1 akciju: uz jedne kupljene dioptrijske naočale, druge dobijete gratis! Točnije, za svaku kupnju dioptrijskih naočala čija cijena prelazi 1000kn, na poklon dobijete još jedne Anda Vista dioptrijske naočale.

Optika Anda je idealno mjesto za kupnju dioptrijskih naočala jer na svojim policama nudi široku paletu naočala najpoznatijih svjetskih brendova poput Guccija, Vougea, Versacea, MiuMiu i drugih, koji osim sunčanih naočala u ponudi imaju i dioptrijske naočale čiji izgled i izvedba ni malo ne kaskaju za sunčanima. Ništa manje nismo ponosni ni na liniju dioptrijskih naočala Anda Vista, vlastiti brend dioptrijskih naočala Optike Anda.

U poslovnicama Optike Anda diljem Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Makarska i Dubrovnik) vas čeka naše stručno osoblje koje sve bitne informacije, savjete i trikove ima u malom prstu, te će vam pomoći u odabiru savršenih dioptrijskih naočala kako biste imali što bolji pogled na svijet, ali i kako bi svijet imao što bolji pogled na vas!

Ponuda vrijedi do isteka zaliha.
Ponuda vrijedi za kupnju dioptrijskih naočala (okvir i leće) za iznos računa preko 1000,00 kn.
Drugi par dioptrijskih naočala koji dobivate gratis su od brenda Anda Vista (okvir) i kvalitetne Smile leće
Raspon dioptrije za Anda Vista naočale je; Smile 1.5 HMC promjer 65 +0,25 do +6,00 cyl 2,00, promjer 70 -6,00 do +4,00 cyl 2,00 / Smile 1.6 HMC promjer 65 +0,25 do +6,00 cyl 2,00, promjer 75 0,00 do -6,00
Drugi par naočala vrijedi za jednak index loma kao i prvi par ili za manji index loma
Ponuda se ne zbraja s drugim ponudama
Ponuda vrijedi uz uvjet kupnje prvi par naočala bez popusta.