Optika Anda i ljeto se vole, 1+1 akcija čeka na vas !

Možda nam je ljeto udarilo u glavu, ali nam sunce ni ovog ljeta neće udarati u oči. Ako se do sada već niste pobrinuli za to, dobra je vijest da se Optika Anda i ljeto javno vole, tako da vas i ovo ljeto častimo 1+1 akcijom u svim poslovnicama Optike Anda.

U prijevodu, više nema vaganja i razmišljanja o tome jesu li vam prioritet sunčane naočale ili one dioptrijske, te koje su u boljem stanju da ih isfurate do kraja ove sezone, a koje su stvarno kritične i trebaju zamjenu. U Optici Anda vas čekaju i sunčane i dioptrijske naočale, za cijenu jednih naočala!

Dosta jednostavno: dođite u najbližu Optiku Anda, izaberite sunčane naočale za sebe, a za svaku kupnju naočala iznad 1300 kuna na poklon dobijete Anda Vista dioptrijske naočale s lećama gratis.

U bogatoj ponudi Optike Anda možete birati između raznih modela sunčanih naočala renomiranih svjetskih brendova poput Voguea, Ray Bana, Prade, Ralph Laurena, Bvlgarija, D&G, Celine, Dita, Miu Miu, Oakley i mnogih drugih. Korak s tom ponudom drži i ponuda dioptrijskih naočala Anda Vista koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse, a u poslovnicama vas čeka i stručno osoblje koje će se potruditi da kući odete s najboljim izborom za sebe.

Za ljepši pogled na ljeto se opremite u Optici Anda!

Uvjeti:

 • Ponuda vrijedi od 05.03.2018. do 15.09.2018.
 • Ponuda vrijedi za kupnju bilo kojih sunčanih naočala gdje iznos računa iznosi preko HRK 1.300,00 kn
 • Dioptrijske naočale koje dobivate gratis su brend Anda Vista (okvir) i Smile leće sa tvrdim slojem protiv grebanja i antirefleksom
 • Raspon dioptrije za Anda Vista leće je;
  Smile 1.5 HMC promjer 65 +0,25 do +6,00 cyl 2,00, promjer 70 -6,00 do +4,00 cyl 2,00
  Smile 1.6 HMC promjer 65 +0,25 do +6,00 cyl 2,00, promjer 75 0,00 do -6,00
 • Nema mogućnosti nadoplate za druge vrste leća ili za drugi indeks
 • Ponuda ne vrijedi za recepturne leće
  Ponuda se ne zbraja s drugim ponudama i popustima (loyalty popust)
 • Ponuda vrijedi uz uvjet kupnje sunčanih naočala bez popusta. Ponuda vrijedi uz uvjet kupnje sunčanih naočala bez popusta