Rasprodaja top modela brendiranih naočala

Pogled kroz prozor nam jasno sugerira da je došlo ono nama omiljeno doba godine – doba za nove sunčane naočale. Za slučaj da se pogled u novčanik ne slaže s tom idejom, razveselit će vas informacija kako je Optika Anda pripremila rasprodaju top modela brendiranih naočala, koja traje do isteka zaliha, što znači da trebate požuriti.
U poslovnici Optike Anda u prizemlju shopping centra Mall of Split, čeka vas veliki izbor naočala, kako sunčanih, tako i dioptrijskih, i to po 50% sniženim cijenama !

Bilo da ste ljubitelji retro modela, klasike ili nekih modernijih stilova, sigurni smo kako ćete na našim policama pronaći nešto za sebe i da ćete ljeto dočekati spremni, s novim naočalama na licu, istovremeno prateći aktualne svjetske trendove.

Kako bismo vam malo pomogli u odabiru, izdvojili smo naše favorite iz široke ponude.

Kaleos, 875,00kn

Ove mačkaste ljepotice su savršena kombinacija klasike i futurizma. Riječ je o naočalama brenda Kaleos, podrijetlom iz Barcelone, koji je u kratkom periodu postao španjolska senzacija, a potom napravio pravi tržišni boom u svijetu optike. Ako se želite istaknuti ekskluzivnošću, posebnošću i karakterom, a ujedno pratiti svjetske trendove, onda su ovo idealne naočale za vas! Nadamo se da ste spremni za „naočale s karakterom“.

Linda Farrow 900,00kn

Za ljubiteljice okruglih oblika smo izdvojili ove Linda Farrow sunčane naočale. Ove naočale metalnih okvira s nijansama plave i ljubičaste boje su predmet želja brojnih žena diljem svijeta. Za Lindu Farrow kažu da radi naočale po mjeri svih žena, a mi ne možemo ništa drugo nego složiti se s tim.

IRRESISTOR 1500,00kn

Da, znamo, neodoljive su. Na tu kartu je i igrao brend Irresistor kad su se upustili u kreiranje naočala za koje možemo reći da su štošta, ali nikako svakidašnje. Za moderne i odvažne žene, za ljubiteljice kombinacije crnog i zlatnog, za sve one koje se usude biti drugačije i korak ispred svog vremena… ovo su naočale za vas.

ROBERTO CAVALLI 1350,00

Kakva bi to bila top lista naočala da na njoj svoje mjesto nisu pronašle i jedne avijatorice. Ovaj model koji nam nikada neće dosaditi dolazi iz kolekcije Roberta Cavallija, a njegove naočale rado nose i velike svjetske zvijezde. Kako znamo da je Cavalli poznat i kao kralj mediteranskog glamura, ne sumnjamo da će i u lijepoj našoj biti mnogo onih koje će pasti na njegove modele naočala.

CHARLIE MAX 625,00kn

Charlie Max je poznat kao ekscentrični brend naočala, pa je odmah jasno kako nas ovdje čeka ipak mali odmak od uobičajenog. Nama je za oko zapeo ovaj model u obliku blagog osmerokuta, zlatnog okvira i plavkastih stakala, idealan izbor za ljeto pred nama.

Veselimo se vašem dolasku i upotpunjavanju vaše kolekcija naočala još jednim modelom iz naše ponude vrućih trendova naočala kojima ćete žariti i paliti okolo.