Kako kupovati

Web trgovina Optike Anda je jednostavna i pregledna za korisnika. Proizvodi su jasno grupirani po različitim brandovima, koje možete pregledavati. Kad odaberete porizvod, stavite ga u košaricu gdje će biti vidljive sve informacije o proizvodu. Dok ne potvrdite narudžbu, istu je moguće mijenjati te brisati.

Nakon što upišete podatke o sebi, idete na zadnji korak, koji je potvrda narudžbe prilikom koje na email dobivate potvrdu Vaše web narudžbe. Slažete se da je bilo koji podatak korišten prilikom registracije u tvrtki Servus d.o.o. Optika Anda uvijek točan, pravilan i valjan, te se slažete se da ste samo Vi odgovorni za sve aktivnosti koje se odvijaju putem Vašeg računa. U bilo kojem dijelu, a prije konačnog slanja, možete mijenjati narudžbu, dodavati ili brisati proizvode iz košarice ili pak odustati od cjelokupne kupnje. Kada pošaljete konačnu narudžbu, na ekranu će se pojaviti informacija je li Vaša narudžba uspješno poslana. Servus d.o.o. Optika Anda obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Naša podrška stoji Vam na raspolaganju u u redovno vrijeme na telefonu 021/371 883 , te na mailu info@optika-anda.com.

NAČINI PLAĆANJA I DOSTAVA

Plaćanje u web trgovini Optike Anda izvršava se pouzećem. Prilikom Vaše kupnje na našem webshopu, potvrda narudžbe će Vam stići na mail te ukoliko je proizvod na lageru, isporuka će se odviti u najkraćem mogućem roku putem City Expressa, osim ako drugačije nije obaviješten kupac preko email-a, u slučaju da se proizvod treba čekati. U slučaju bilo kakvih komplikacija, bilo zbog neraspoloživosti proizvoda ili nemogućnosti isporuke, Optika Anda se obvezuje na kontaktiranje korisnika putem email-a ili telefonskog broja. Poštarina se plaća 25,00 HRK.

ODUSTAJANJE OD KUPNJE I POVRAT PROIZVODA

Od kupnje možete odustati u svakom trenutku. Ako slučajno potvrdite narudžbu, slobodno nas kontaktirajte (info@optika-anda.com, telefon 021/371 883) i otkažite ili ispravite svoju narudžbu.

POVRATI I REKLAMACIJE

Od cijele ili dijela narudžbe možete odustati i do sedam dana od dana preuzimanja paketa. U razdoblju od tih sedam dana, obavijestite nas pismeno na: info@optika-anda.com ili usmeno na broj telefona 021/371 883 o svom odustajanju od dijela ili cijele narudžbe. U tom slučaju, molimo vas da neoštećene proizvode o svom trošku vratite na adresu: Servus d.o.o. Optika Anda, Vinkovačka 3, 21000 Split.
Servus d.o.o. Optika Anda se obvezuje vratiti vam plaćena sredstva za proizvode koje ste nam vratili. Proizvodi moraju biti u neoštećenoj, originalnoj ambalaži, originalno zapakirani, ne smiju biti korišteni već u stanju kao kod preuzimanja pošiljke.

GARANCIJA

Pitanje jamstva na proizvode koji su predmet ove web shop prodaje, te njima pripadajuci garantni rokovi, ureduju se sukladno pozitivnim propisima koji ureduju ovu materiju u RH. Za sve proizvode iz naše ponude garantiramo da su originalni, neoštećeni i kvalitetni. Svaki od njih ima određenu garanciju proizvođača koja vremenski varira. Svi proizvodi u prodaji su pregledani i prošli su kontrolu kvalitete. Ne snosimo odgovornost za oštećenja koja su nastala lošim korištenjem ili čuvanjem proizvoda, nestručnim rukovanjem i/ili popravkom kojeg je izvršio kupac ili treća strana.