​KALEOS Eyehunters – naočale sa karakterom

Proljeće/ ljeto 2017. u znaku je novih kolekcija naočala renomiranih svjetskih brendova, a jedinstveni novitet u Optikama Anda je KALEOS Eyehunters, brend kojeg nikako ne smijete propustiti. Riječ je o brendu podrijetlom iz Barcelone koji je u kratkom periodu postao španjolska senzacija, a potom napravio pravi tržišni boom u svijetu optike.

Kreatori ovog brenda stvaraju naočale koje odražavaju osobni karakter, a pri tom se mogu nositi u bilo kojoj prigodi te s lakoćom ukopiti u raznovrsne modne kombinacije. Riječ “Eyehunters” kao svojevrsni dodatak imenu brenda KALEOS, izražava osobni moto njegovih proizvođača, a to je svakako isticanje ekskluzivnošću, posebnošću i karakterom.

Kolekcija KALEOS Eyehunters obuhvaća sunčane naočale prvenstveno namijenjene  samouvjerenim ženama koje vole biti primjećene, istaknuti se stilom te ići u korak s trendovima.

Izražajan stav i ekstravagancija odlike su brenda KALEOS Eyehunters, a upravo  njihovi modeli postali su sinonim za tzv. “naočale sa karakterom”. Kvalitetna izrada naočala ogleda se u korištenju visokokvalitetnog acetata i titaniuma, korištenja čistih materijala kao i njihovih kombinacija.

Ovaj brend može se pohvaliti ponudom naočala u svim oblicima pa se tako tu mogu naći mačkaste naočale poput Musgrove modela, okrugle kao što je model Noland, kvadrataste koje najčešće dolaze u kombinaciji sa mačkastim gornjim okvirom te naočale predimenzioniranih trendovskih oblika.

Debeli okviri na modelima ponovno su IN što je izraženo i kod KALEOS Eyehunters kolekcije naočala, a posebice kod modela Tenenbaum i Caster. Spoj vječne klasike i modernog dizajna vidljiv je kod modela Haynes, Shawer te Treborn, dok će  ljubitelji sportske elegancije najprije posegnuti za modelima Babbit, Dawson, Brodie i sl.

KALEOS Eyehunters sunčane naočale dolaze u bogatoj paleti boja, od sofisticiranih tonova poput crnih i sivih koji su najviše prisutni na mačkastim oblicima naočala, kao smeđih i zlatnih koje su najviše korištene kod okruglih oblika naočala.

Kvadrataste naočale većinom su prošarane toplim bojama kao i raznim uzorcima poput životinjskih ili točkastih. Cirkoni se pretežito koriste na vrhovima mačkastih te kvadratastih okvira.

Zaista je bezbroj razloga da isprobate ovaj unikatan brend čija vas ponuda zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Stoga zavirite u magični KALEOS svijet, budite pravi Eyehuntersi i osvojite poglede!

KALEOS Eyehunters kolekcija je dostupna u poslovnicama Optike Anda u Splitu (Marmontova i centar Mall of Split) te uskoro i u novoj poslovnici u Dubrovniku. 

KALEOS Shawer 1450,00 Kn

 

KALEOS Dawson 1800,00 Kn

 

KALEOS Ripley 1575,00 Kn

 

KALEOS Caster 1450,00 Kn

KALEOS Caster 1450,00 Kn