15 godina s vama i za vas – Optika Anda

Stručna usluga i vodeće marke, briga za vid ujedinjena s osjećajem za estetiku, te osobni pristup obogaćen poznavanjem globalnih trendova učinile su Optiku Anda omiljenom destinacijom Splićanki i Splićana u potrazi za novim naočalama.

Započevši svoj put 1999. kao mala obiteljska tvrtka za prodaju sunčanih naočala, Optika Anda je temeljem jasne vizije i promišljenog razvojnog plana ujedinjenog s vrhunskom brigom za kupca u proteklih 15 godina izrasla u jedan od vodećih optičkih lanaca u Hrvatskoj.

Prvi korak u proširenju usluga bilo je otvorenje oftalmološke poliklinike «Servus Anda» 2000. čime je omogućeno zaokruživanje procesa od kontrole vida preko odabira dioptrijskih okvira do izrade naočala na jednom mjestu. Postupni razvoj oslonjen na pružanje vrhunskog iskustva kupcima doveo je tijekom godina do otvaranja novih poslovnica pa Optika Anda danas broji 9 prodajnih mjesta i 3 ordinacije.

Djelujući u gradu gdje su sunčane naočale gotovo dio osobnog identiteta i gdje se nose kroz sva četiri godišnja doba, Optika Anda iz sezone u sezonu donosi širok izbor dioptrijskih i sunčanih naočala renomiranih marki za svaki ukus, svaki oblik lica i svaki stil:
moderne, klasične, sportske, luksuzne, elegantne…

Optika Anda također ima stručno i educirano osoblje optičara i optometrista koji osiguravaju i vrhunski servis naočala, a unutar ordinacija nude dijagnostičke preglede vida najsuvremenijom opremom pod nadzorom specijalista oftalmologa, predvođenih s dr. Vladimirom Koricom i dr. Katom Čulina Tomić.

Kada se svemu tome pridodaju poznavanje modnih trendova i stručnost u njihovoj prilagodbi pojedincu, potpuno je jasno zašto je Optika Anda osvojila brojne kupce, i zašto joj se uvijek vraćaju s povjerenjem kad žele osvježiti svoj modni izričaj novim naočalama.

15-godina-s-Vama_web2