7 modela sunčanih naočala koje nećete skidati ovo ljeto

Ako se nas pita, postoje samo dvije vrste ljudi. Oni koji vole zimu i grijanje ispod tople deke i oni drugi poput nas, koji jedva čekaju ljeto da izvade svoje modne ljubimce na sunce. Nije važno u koju kategoriju spadate, pripremili smo za vas sedam modela sunčanih naočala s kojima će svaki vaš ljetni look modno evoluirati.

Nova kolekcija omiljenog branda Vogue Eyewear dokaz je da sve što supermodel Gigi Hadid dotakne, u trenu postaje modni imperativ. Njen karakteristični stilski potpis vidljiv je na ovom modelu koji je inspiriran duhom New Yorka 90-ih godina, a nas su osvojile mačkastim okvirima i decentnim kristalnim detaljima.

 

Ako tražite glamur uokviren u zlatne metalne okvire, istražite Gucci ljetnu kolekciju sunčanih naočala. Njihovi predimenzionirani modeli s obojenim lećama stvaraju kontrastu privlačnost u ljetnim tonovima i dovoljan su razlog da poželite obogatiti svoju riznicu modnih dodataka.

 

Za one koji su uvijek korak ispred, izdvojili smo futuristički model avangardnog branda Miu Miu. Ove sunčane naočale provokativnog dizajna dokaz su da pravila postoje kako bi se kršila. Njihov poluokvir ukrašen cirkonima plijeni pozornost, a pravokutni oblik i havana ručkice prizivaju retro vremena.

 

Taman kad pomislite da ste vidjeli sve, Police izmisli sunčane naočale koje osvajaju na prvi pogled.  Ono što ih čini posebno atraktivnima su zakovice u zlatnoj nijansi koje podsjećaju na policijsku uniformu. Ako želite biti primijećeni, ovaj model će to osigurati.

 

 

 

Može li ijedan izbor sunčanih naočala proći bez svevremenskih Ray Ban modela? Ovaj put odlučili smo izdvojiti njihov novi Square model u kultnoj boji zelenih leća. Geometrijski oblik i elegantni zlatni okvir, čine ove naočale savršenim odabirom podjednako za muškarce i žene.

 

 

Za mušku publiku pripremili smo još jednu poslasticu iz talijanske modne kuće Police. Riječ je o interpretaciji popularnog oblika iz 1983. godine koji sadrži klasični logo orla. Moderan i lako nosiv model sivih leća uklopit će u svaku mušku garderobu, bez pogreške.

 

 

Zadnji, ali ne i posljednji, na red dolazi muški model iz nove Gucci kolekcije. Na samom tronu modnih trendova vječno se nalazi popularni oblik avijatorica kojeg želimo svako ljeto, pa tako i ovo. A među njima će se posebno isticati Gucci model koji otmjeno kombinira crnu i metalik zlatnu boju.

 

Sada kada smo vam pokazali naše favorite, na vama je da odaberete savršene sunčane naočale po vašem ukusu. Ne zaboravite da naočale nisu samo modni ukras, one su i prijeko potrebna zaštita za vaše oči tijekom ljetnih mjeseci. Kod nas u Optici Anda, moda i zdravlje idu ruku pod ruku.