Anda djevojke kao vječna inspiracija

Kad vam ponestane inspiracije što ujutro obući, znamo tri Instagram adrese gdje moda nikad ne spava, a upečatljivi detalji diktiraju cijeli stil. Riječ je o najpoznatijim street style frendicama #andagirls koje čini popularni trio Pamela, Dorica i Jelena.

Što se nosi na street style sceni ovih dana?

Jesenske ulice prepune su šarenih i maštovitih modnih kombinacija, a Anda djevojke komade sezone uvijek nose na jedan drugačiji i istovremeno pristupačan način za sve zaljubljenice u modu i kraljicu modnih dodataka – naočale! Zavirite na trenutak u zabilježene trenutke iz Instagram “ormara” naših Anda djevojaka jer ćete sigurno pronaći nešto u što ćete se zaljubiti.

Pomaknuta klasika

Pamela s lakoćom postiže look kao da je upravo na snimanju za naslovnice modnih časopisa, a jedan od njenih provjerenih trikova su upravo naočale. Veliki i statement modeli otkrivaju upravo onoliko koliko bi trebali te ostavljaju dozu misterije i ekstravagancije. Za ovaj efekt Pamela najviše voli nositi Bottega Veneta bijele naočale ili oversized Gucci model.

Urban lady

Modno zaigrana Dorica voli nositi odjeću koja oslikava njen energični i živopisni karakter. Narančasta bolja savršeno se ljubi s bijelim Saint Laurent naočalama, a za opuštene i ležerne dnevne kombinacije Dorica bira Bottega Veneta causal model sa svijetlim lećama.

Comfy before trendy

Jelena oduševljava jednostavnim, udobnim i svakodnevnim kombinacijama za kojima svaka djevojka uvijek traga. Ako vas zanima kako Jelena u svojim modnim odabirima postigne „chic“ efekt, inspirirajte se modnim dodacima koje uvijek možete imati pri ruci kao što su stylish Saint Laurent ili ležerne Vogue naočale.

Koji su najbolji jesenski modeli naočala iz riznice Optike Anda i kako ih nositi ovih dana? Inspiraciju pronađite kod naših Anda djevojaka koje svojim modnim odabirima stvaraju nove trendove iz sezone u sezonu.