ANDY WOLF: unikatne i ručno rađene naočale stigle u Optike Anda

Andy Wolf je brend podrijetlom iz Hartberga koji započinje svoje djelovanje na međunarodnom tržištu 2006. godine, nakon što je objavio svoju prvu kolekciju. Ovaj austrijski brend osnovala su trojica prijatelja po kojima je naposljetku i dobio ime – Andreas (Andy), Wolfgang (Wolf) i Katharina, potaknuti željom za stvaranjem suvremenih i ekstravagantnih okvira za individualce koji žele biti drugačiji.

Naočale ovog brenda ispunjavaju najviše estetske kriterije te kriterije visoke funkcionalnosti i udobnosti. Ručna izrada naočala u Austriji uz potpunu kontrolu faza proizvodnje, jamac je visoke kvalitete i unikatnosti Andy Wolf modela. Osnivači ovog brenda mnogo pažnje pridaju odabiru materijala za izradu naočala, koristeći pri tom talijanski acetat kojeg smatraju najkvalitetnijim na tržištu.

Modeli iz nove kolekcije obuhvaćaju sunčane naočale namjenjene ženama i muškarcima koji se ne boje riskirati odabirom intrigantnih modela. Među ženskim modelima ističu se mačkasti, leptirasti te šesterokutni oblici, dok kod muških modela prevladavaju okrugli oblici. Širok raspon boja odlika je Andy Wolf naočala pa se tako tu mogu naći intezivne nijanse plave, crvene, zelene, narančaste te klasične crne i smeđe nijanse.

Nazivi naočala iz nove kolekcije podsjećaju na imena slavnih manekenki, pjevačica i glumica, kao što su “Irina”, “Adele”, “Gloria”, “Antonia”, “Daphne” te ostali modeli.

Jedinstvene Andy Wolf naočale potražite u Optici Anda na splitskoj Rivi te u novootvorenoj poslovnici u centru Zagreba.