Budi hrabar i odvažan baš kao Frency & Mercury

Prateći najsuvremenije trendove u svijetu naočala uz odsluškivanje želja kupaca, Optika Anda nastavlja niz uvođenja najpopularnijih svjetskih brendova, te nam ovoga puta donosi eksluzivno Frency & Mercury, svojevrsnog prvaka hrabrosti i odvažnosti.

Frency & Mercury nije samo ime za naočale, to je zapravo specifičan pokret osnovan 2005. godine čiji je moto: „Dopusti sebi biti graciozan, baš onakav kakav zapravo jesi“.

Identitet koji je razvio ovaj japanski brend, predstavlja jedinstveni životni stil, vodeći se filozofijom da uvijek budemo ono što nas inspirira, prkoseći svim oblicima tradicije i konvencionalnosti.

Biti „Hrabar i odvažan“ ,nadahnuće je ovog luksuznog brenda, što je udahnuto i u novu kolekciju naočala koja pršti od samopouzdanja i sveprisutnih faktora iznenađenja, što se može vidjeti i u samim imenima pojedinačnih modela kao što su „Never know next kiss“, „Egoistic“, „Secret Valley“ , „Mad Beans“ i sl.

Kolekcija Frency & Mercury obuhvaća sunčane i dioptrijske naočale, koje dolaze u raznim oblicima, pa se tako tu mogu naći okrugle, kvadrataste, oblik suze i sl. uz prisustvo raznih mirror varijanti.

Visokokvalitetni materijali koji su korišteni u izradi su japanski acetat i titanium, dok među paletom boja dominiraju kombinacije nijansi smeđe, crne, plave, zlatne i srebrne.

Dostupne su u poslovnicama Optike Anda u Splitu (Riva), Makarskoj, Dubrovniku, Zadru te Zagrebu (Arena Centar).

Posjetite nas, izaberite svoje najdraže Frency & Mercury i priuštite sebi slatku dozu gracioznosti.