Carolina Herrera će Vas očarati dekorativnim elementima i odvažnim bojama

Nova kolekcija sunčanih naočala sa potpisom Carolina Herrera poigrava se odvažnim bojama na modernim siluetama, uz dodatak atraktivnog CH monograma na ručkicama.

Tražeći inspiraciju u profinjenim siluetama i upečatljivim nijansama, nastala su osnovna obilježja nove kolekcije sunčanih naočala renomiranog branda Carolina Herrera, koja nastoji kroz zaigrane modele, uz jedinstvenu varijaciju boja i oblika, stvoriti doista personalizirani dizajn.

Koristeći visoko kvalitetne materijale i sofisticiranu tehniku proizvodnje, kreirana je jedna bezvremenska kolekcija, u skladu sa obilježjima karakterističnima Carolina Herrera duhu.

Koristeći uglavnom odvažne boje na rafiniranim siluetama, na krajevima ručkica dominira atraktivni monogram CH, kako bi kroz detalje pratila i utjelovila s jedne strane chic, a sa druge strane moderan i nadasve klasičan duh. Vješto osmišljeni detalji smješteni su na ručkice prateći duh modne kuće Carolina Herrera, a ujedno stvarajući sofisticirani, personalizirani i prepoznatljiv look.

Kolekcija za ljeto 2017. ima varijacije od velikih upečatljivih okvira, okruglih modela inspiriranih retro stilom pa sve do mačkastih oblika koji zrače čistom profinjenošću i elegancijom . Uz kontrastne boje Carolina Herrera koristi uglavnom nijansirane gradual leće upotpunjene ekskluzivnim dekorativnim elementima i ugrviranim logotipom, ističući besprijekornu dozu ženstvenosti.

Eksperimentalnost boja i inovativnost materijala ujedinjeni su kako bi se stvorila kolekcija suvremenog, originalnog stila, koji se temelji na savršenoj kombinaciji ležernosti i glamura, odražavajući snažan identitet modne kuće Carolina Herrera.

Najnoviju kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala potražite u Optikama Anda.