Dioptrijske naočale koje će vaša djeca obožavati!

Svake školske godine djecu u školskim klupama iščekuje mnoštvo novih izazova, biraju se nove bilježnice, pernice, bojice, kistovi, gumice i još mnogo toga. Kako bi barem malo olakšali brige naših najmlađih, Optika Anda donosi top sedam modela dječjih naočala koje će vaši mališani obožavati. U nastavku vam donosimo naš odabir u kojemu ima ponešto za svakoga!

Svako dijete koje je čitalo djela J.K.Rowling ili pogledalo filmove, zaljubit će se u ove Ray Ban okvire koji neodoljivo podsjećaju na naočale najslavnijeg čarobnjaka, Harry Pottera. Ovaj retro model metalnog okvira i zlatne boje, vratio se u modu na velika vrata!

Roza boja rezervirana je za male princeze i nikada neće izići iz mode. Nježni model pronašao je put do srca mnogih djevojčica koje tako svaki dan imaju ružičasti pogled na svijet. Uz lagani dioptrijski okvir i vedru boju, pokušajte im odoljeti!

Nikada ne možeš biti premlad za dobar stil. Moderna kombinacija boja povezuje pastelnu ružičastu s odvažnom tirkiznom i ljubičastom nijansom. Rezultat su efektne naočale koje će unijeti dašak energičnosti u sve dječje aktivnosti.

Ako za vaše dijete tražite klasičan i siguran odabir, najbolje je odabrati crne i jednostavne dioptrijske okvire koji će se s lakoćom uklopiti u svaki styling. Četverokutni oblik naočala odgovara ponajviše ovalnim i okruglim dječjim licima.

Za male klasičarke s notom iznenađenja, pripremili smo model crnih dioptrijskih okvira koje s unutarnje strane krasi „baby pink“ boja. Talijanski brand Polar koji stoji iza njih, poznat je po kvalitetnim i pristupačnim dioptrijskim okvirima.

Ray Ban je iz svoje tvornice dječjih naočala izbacio ovaj univerzalni model koji rado biraju dječaci. Ljubičaste ručkice odlično se slažu sa sivim okvirom i tako postižu uravnoteženu razigranost naočala. Tko ih ne bi poželio?

Kako dječaci ne bi ostali uskraćeni za svoju verziju popularnih dioptrijskih okvira, Polar je kreirao naočale u kontrastnim nijansama plave boje. Modra boja mora, usklađena je sa svijetlom „baby blue“ nijansom neba koja naglašava njihovu prozračnost.

Najvažnije od svega jest da su dioptrijski okviri vašem djetetu udobni, da mu odgovaraju prema obliku nosa i da ih mogu nesmetano nositi dok se igraju i osvajaju svijet mašte. S našim raznovrsnim okvirima, nošenje dioptrijskih naočala u djetinjstvu može biti i zabava i spas za dobar vid vašeg djeteta. Posjetite najbližu poslovnicu Optike Anda i neka školska godina započne s ljepšim pogledom vašeg školarca!