Dođi po kontaktne leće u Optiku Anda i prođi 30% jeftinije!

Vrhunska kvaliteta po nikad povoljnijoj cijeni – to je ono što je Optika Anda pripremila za sve vas kojima su kontaktne leće svakodnevica. Ili da preciziramo, na svaku kupnju Air Optix plus HydraGlyde kontaktnih leća, Optika Anda vam daje 30% popusta.

Air Optix plus HydraGlyde kontaktne leće proizvedene su od silikon hidrogel materijala. Imaju  ekskluzivnu SmartShield tehnologiju koja sprječava nakupljanje naslaga na lećama i tako osigurava udobnost tijekom cijelog dana, svakog dana nošenja. Patentirana Air Optix Plus HydraGlyde Moisture Matrix tehnologija pruža dugotrajnu vlažnost i udobnost. Privlači i zadržava vlagu, te pomaže održati površinu leće stalno vlažnom. Air Optix plus HydraGlyde kontaktne leće su namjenjene za dnevno nošenje i mjesečnu izmjenu, a dostupne su u dioptrijama od -12,00 do +8,00 Dsph.

Posjetite jednu od brojnih poslovnica Optike Anda u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Zadru, Makarskoj ili Dubrovniku i zgrabite ovu priliku dok traje. Za sve one koji još uvijek dvoje o kvaliteti svog vida, korisna je informacija kako Optike Anda svim svojim kupcima omogućavaju preglede vida u svojim poliklinikama, kod svog stručnog osoblja, od čega vas dijeli tek nekoliko klikova, jer termin pregleda možete rezervirati i putem službenog weba.

Kad je zdravlje očiju u pitanju, ne pristajemo na nikakve kompromise, a ne biste trebali ni vi!