DOLCE & GABBANA Cuore sacro – nova kolekcija koja nam je zarobila srca!

Rekli bismo da se Dolce & Gabbana vraćaju svojim korijenima, ali činjenica je kako oni nikad ni nisu otišli daleko od njih, svjesni kako je dobitna kombinacija upravo njihova prepoznatljivost i upečatljivost u kombinaciji sa stilom i glamurom kojim njihove naočale odišu. Čak i oko laika vrlo lako prepozna D&G stil i potpis na njihovim naočalama, a izuzetak nije ni nova kolekcija koju su predstavili i koju možete pronaći na policama Optike Anda.

Zaštitni detalj cijele kolekcije je omiljeni motiv dizajnerskog dvojca Domenico Dolce i Stefano Gabbana – cuore sacro, odnosno prepoznatljivo D&G srce, koje se u ovoj kolekciji nerijetko nalazi na ručkama naočala i čini detalj kojem teško odolijevaju kako obožavatelji ovog brenda, tako i svi ostali. Detalji su oni koji čine razliku, a D&G to jako dobro znaju.

Ako bismo za naočale iz Cuore sacro kolekcije trebali pronaći zajednički nazivnik, rekli bismo kako su one elegantne, pomalo vintage, moćne i jako ženstvene. Sve ono što od D&G naočala i očekujemo! Da ne bi sve ostalo samo na riječima, donosimo vam nekoliko nama omiljenih modela iz nove kolekcije:

Kad čujemo Dolce & Gabbana, vjerojatno nas većina u glavi zamisli model naočala sličan ovima. Veliki, crni, mačkasti okviri su nešto što, čini se, još neko vrijeme neće izaći iz mode. Kombinacija jednostavnosti ovih naočala i crveno-zlatnog reljefnog srca s DG monogramom na širokoj ručki je ono što nas je kupilo na prvi pogled.

 

 

Za sve one koji preferiraju trend mikro naočala koji je u zadnjih godinu dana doživio svoj veliki comeback iz 90-ih, D&G su pripremili ovaj retro model. S klasičnom crnom ne možete nikad pogriješiti, a zlatno srce na ručkici s DG monogramom im daje onu konačnu točku na i.

 

 

Ni dioptrijske naočale nisu zapostavljene u novoj D&G Cuore Sacro kolekciji. Blagi mačkasti oblik ovim naočalama daje dašak retro stila, kombinacija dvaju uzoraka (jedan s unutarnje, a drugi s vanjske strane) im daje notu modernog, dok je u cijelu priču sjajno i elegantno na ručku ukomponiran glavni motiv kolekcije – reljefno srce s monogramom.

 

 

Iako stilski ponešto drugačije od ostatka kolekcije, ove metalne, predimenzionirane, mačkaste naočale kao i sve do sada odišu sofisticiranom ženstvenošću. Najzanimljiviji motiv na njima je motiv čipke koji uokviruje gradirane leće, a ni rose gold boja nas ne ostavlja ravnodušnima.

 

 

I ljubitelji predimenzioniranih okruglih modela naočala doći će na svoje u novoj D&G kolekciji. I ovdje vidimo motiv čipke koji se provlači kroz cijelu kolekciju kako uokviruje leće i koji posebno dolazi do izražaja u ovoj crno – rose gold kombinaciji.

 

 

Ovaj model bismo mogli slobodno proglasiti i kraljicom nove kolekcije D&G naočala i to zahvaljujući damast crno-zlatnom uzorku na njima. Klasičan četvrtasti okvir je s ovim orijentalnim uzorkom dobio potpuno novo ruho i čak i nas uspio ostaviti bez riječi.