Ekskluzivno – Optika Anda u Puli

Svi ljubitelji naočala biti će oduševljeni činjenicom da Optika Anda exkluzivno otvara dvije poslovnice u Puli. Budite u korak s trendovima i još danas posjetite novo omiljeno modno odredište City Max i potražite Optiku Anda na dvije lokacije unutar centra.

Optika Anda nudi najnovije kolekcije renomiranih svjetskih brendova popud Ray-Bana, Gucci, MiuMiu, D&G, Vogue, Prade, Michael Korsa i mnogih drugih. Osim široke ponude sunčanih i dioptrijskih naočala rastući lanac Optika Anda nudi sve potrebno za zdravlje i lijepotu očiju, stručnu uslugu savjetovanja, kontrolu dioptrije, kvalitetan servis i vrhunsku obradu naočalnih leća pomoću kompjuteriziranih strojeva poznatog francuskog proizvođača Essilor.

Za sve koji nas planiraju posjetiti na novim lokacijama, ali i u bilo kojoj drugoj poslovnici važno je napomenuti da Optika Anda nudi mnoge pogodnosti kao štoje 1+1 akcija, popust od 30% na kontaktne leće, te čak 50% popusta na izdvojenu kolekciju sunčanih naočala, a Puljani će u novim poslovnicama moći iskoristiti i 20% popusta dobrodošlice na najnovije kolekcije od 08.11.2018 – 11.11.2018.

Uživajte u shoppingu, Optika Anda City Max Pula (etaža -1 i etaža 0), Stoja 14A