FOR ART’S SAKE – sve, samo ne obične sunčane naočale

Sunčane naočale više nisu samo zaštita od sunca, već i odraz karaktera i stila osobe koja ih nosi, čega su svjesni i u Optici Anda, zbog čega se konstantno trude na svojim policama ponuditi široku paletu sunčanih naočala, kako bi svatko mogao pronaći baš onaj pravi komad za sebe. Znamo kako se danas stilovi i karakteri teško svode pod zajednički nazivnik, pa je i zadovoljavanje svih ukusa i stilova izazovan zadatak.

Jedan od brendova s polica Optike Anda koji se definitivno ističe i zadovoljava ukuse svih urbanih ljudi koji žude za dozom luksuza, elegancije, ali i za držanjem koraka s aktualnim trendovima je definitivno For Art’s Sake. Ovaj londonski brend sunčanih naočala dostupan je u svega 500 premium optika u svijetu, a Optika Anda je jedna od njih.

For Art’s Sake je brend naočala kojeg vole i svjetski poznate zvijezde poput Beyonce, Olivie Palermo, Poppy Delavingne i mnogih drugih, što je veliki kompliment s obzirom da na tržištu postoje svega dvije godine. Planetarnu popularnost ovaj brend može zahvaliti svojoj brizi za detalje, modernom dizajnu inspiriranom suvremenom umjetnošću, ručnoj izradi, materijalima najbolje kvalitete, stopostotnoj zaštiti od UV zraka i inovaciji kojoj stalno teže.

“Svijetu nije potreban samo još jedan par običnih sunčanih naočala, treba mu jedinstveno umjetničko djelo “ , motiv je kojim se vodi proizvođač brenda For Art’s Sake. Mi vam donosimo pregled nama omiljenih umjetničkih djela iz ponude Optike Anda, a sigurni smo da ćete vi među njima pronaći baš ono idealno za sebe!

For Art’s Sake 1.500,00 kn

Ove naočale su savršen spoj dramatičnosti mačkastih okvira i bezvremenske elegancije. Kombinacija tamnih leća i zlatnih ručki čini nam teškim uopće zamisliti ženu koja u svojoj kolekciji ne bi rado imala jedan ovakav par.

 

For Art’s Sake 1.500,00 kn

Model naočala inspiriran klasičnim wayfarer oblikom, koje su dobile dozu dramatičnosti u ovoj For Art’s sake izvedbi, i to ponajviše produživanjem leća preko linije nosa. Metalni trokutasti detalji na lećama ih čine još zanimljivijima.

 

For Art’s Sake 1.400,00 kn

Ovaj model s okruglim, ravnim lećama, rijetko kome ne pristaje i definitivno je bezvremenski. U ovoj zlatnoj varijanti, s još malo zlatnih detalja po lećama, čest su predmet želja.

 

For Art’s Sake 1.400,00 kn

Uski oblik mačkastih naočala poput ovih iz For Art’s Sake ponude sjajno naglašava jagodične kosti, zbog čega su čest izbor žena. Srebrne metalne ručkice i srebrne leće sigurno će se dobro uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju.

For Art’s Sake 1.500,00 kn

Na prvi pogled jednostavne okrugle sunčane naočale, na drugi pogled ipak otkrivaju puno više. Dizajneri su se sjajno poigrali okvirima ovih naočala, i bisernim ukrasima na njima za dozu luksuza, učinivši od njih predmet naših želja.

 

For Art’s Sake 1.350,00 kn

Ljubiteljice rose gold modela su došle na svoje! Okrugle, ravne, gradirane rose gold leće uokvirene su zanimljivim metalnim okvirima koje im daju dozu modernosti kojoj se teško odolijeva. S ovim naočalama na glavi ćete se osjećati kao da je ljeto, čak i kada ono ne bude.

 

For Art’s Sake 1.500,00 kn

Jedan unisex model sunčanih naočala iz For Art’s Sake ponude s kojima se ne možete osjećati nikako drugačije nego cool! Ovaj dosta unikatan oblik, srebrne leće i srebrni okviri stavit će vas korak ispred ovog vremena.

For Art’s Sake 1.550,00 kn

Ove predimenzionirane avijatorice modernog izgleda prikladne su i za žene i za muškarce. Detalji na rubovima okvira kao i zlatna boja ono su što nas je osvojilo na prvi pogled.

For Art’s Sake 1.400,00 kn

Može i predimenzionirano, ali u mačkastom obliku! Doza glamura je zagarantirana već samim oblikom, a onda i bojom šampanjca ovih naočala.

 

For Art’s Sake 1.500,00 kn

Moramo priznati da nikad prije nismo vidjeli troduplu metalnu liniju na spoju leća, a ova ukrašena biserima je osvojila sve naše simpatije. U kombinaciji s okruglim, gradiranim staklima, još su jedan „must have“ komad iz For Art’s Sake nove kolekcije.