Havana uzorak dioptrijskih naočala na devet načina

Moda može biti sve, ali ne može postati monotona! Ona se inspirira različitim generacijama, povijesnim epohama, a ove jeseni stilsko nadahnuće potražila je u egzotičnom uzorku kornjačevine koji se nerijetko naziva i ‘Havana’. Ove sezone možete ga pronaći svugdje, u dekorativnoj kozmetici, na manikurama, modnim dodacima poput nakita i torbi, a nama je uvjerljivo najdraži na okvirima dioptrijskih naočala!

Havana uzorak karakterističan je po miješanju smeđih, crnih, narančastih tonova koji se odlično slažu uz zlatne nijanse jesenske palete boja. Vole ga svi, zaljubljenici u klasiku, trendseteri s ulica te minimalisti kojima treba samo jedan dramatičan detalj da zaokruže svaku modnu kombinaciju. Elegantan i istodobno raskošan uzorak kornjačevine postao je hit u svijetu mode i ljepote, a prigrlili su ga i najveći brandovi u svijetu sunčanih i dioptrijskih naočala. Dolce&Gabbana, Michael Kors, Prada, Ray Ban, Vogue i mnogi drugi brandovi pokazali su svoje havana modele koji, iako se razlikuju dizajnom, imaju jednu zajedničku odliku, a to je efektnost. Ovaj osvježavajući detalj neće proći nezamijećeno na ulicama, a najveća vrlina mu je sposobnost transformacije da se prilagodi svakoj vašoj modnoj kombinaciji.

Ako ste se pitali koji će životinjski uzorak zagospodariti na modnim pistama, odgovor je – kornjača! Zamislite putovanje od Havane do Pariza u jednom potezu i doživjet ćete svu ljepotu ovog svestranog uzorka koji nas je osvojio na prvi pogled. Za sve one koji još nisu pronašli svoj omiljeni havana komad, ali i za one kojima nikada nije previše ovog uzorka u ormaru, napravili smo naš odabir havana dioptrijskih okvira za jesen 2019. Među njima možete pronaći razne oblike naočala poput mačkastih, okruglih, geometrijskih, a svaki dioptrijski okvir poseban je na svoj način zbog svoje različite nijanse kornjače.

Pogledajte devet modela dioptrijskih okvira koje smo izdvojili za sve zaljubljenike u ovaj bezvremenski modni trend!

 

 

Dolce & Gabbana dioptrijski okviri

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana dioptrijski okviri

Dolce & Gabbana

 

Michael Kors dioptrijski okviri

Michael Kors

Michael Kors dioptrijski okviri

Michael Kors

 

Prada dioptrijski okviri

Prada

Ray Ban dioptrijski okviri

Ray Ban

Ray Ban dioptrijski okviri

Ray Ban

 

Ray Ban dioptrijski okviri

Ray Ban

Vogue dioptrijski okviri

Vogue