Idealan poklon za nju i njega

NAJBOLJI ODABIR UNISEX PARFEMA by ANDA

Parfem koji nanosimo djeluje kao potpis koji ostavljamo za sobom. Mirisne note zaokružuju naš osobni stil i daju mu naš osobni pečat. Miris koji biramo za sebe oslikava naš karakter, upotpunjava naš modni izričaj, ali kroz njega i ostavljamo prvi dojam. Sve u svemu, parfem jako puno govori kakva smo osoba, kakav nam je temperament, čemu težimo pa čak i kakvi su nam stavovi. U različitim prilikama biramo različite mirise.

Elegantne bočice koje se savršeno uklapaju u torbicu također su jedna od dragih nam komponenti omiljenih nam parfema. Iako se najčešće vraćamo provjerenim mirisima, ponekad volimo i promijeniti pristup i osvježiti našu mirisnu kolekciju uvođenjem novih parfema. Tako su na tržištu pozitivno iznenađenje unisex parfemi koji osvajaju od prve. Vrlo su ugodni i šarmantni, nenadmašni, a lakoća ANDA parfema je ono što je neodoljivo za oba spola te će Vas njegove note očarati na prvu. Idealan za toplije I hladnije dane, dok će začini i note će dati prelijepi osobni potpis i za nadolazeće blagdane.

Parfem često smatramo luksuzom, te smo se upravo zato odlučili na unisex priču; Kako spojiti kvalitetan, svevremenski parfem s pristupačnom cijenom? Unisex parfemi su se vratili na velika vrata, a povijest seže čak od 90-ih kada se težilo svemu s predznakom unisex – ANDA miris zaista jest dovoljno muževan i ženstven te ga čini idealnim za oba spola. Jednostavno sebi, svojim bližnjima poklonite unisex parfem u kojem ćete moći svi uživati!

Glavne note koje čine parfem ANDA jedinstvenim unisex parfemom:

Ruža iz Damaska i njen duboki i intezivni miris uz drvo O’ud i njegovu orijentalnu parfemsku notu objedinjuju opojni miris, prirodni stimulans, slatkasto-drveni miris čiji su ekstrakti toliko vrijedni da ga zovu i tekućim zlatom. Pačuli nota koja seže još iz 60-ih kad je postala glavna komponenta svim renomiranim parfemskim kućama te njezina interesantna struktura počinje s intenzivnijem mirisom što je čini misterioznim te se prilagođava koži i mijenja karakteristike na još finiju notu. Moćna nota vanilije oduševila je čitav parfemski svijet, od tople, slatke kombinacije, a uz to je i vrlo je i moćan afrodizijak.

Parfem ANDA inspirirana je srednjovjekovnim pričama istočne regije, te ga sa svim komponentama i notama čini idealnim orijentalnim cvjetnim mirisom za muškarce i žene.

Zamiriši uz ANDA parfem i ostavi jedinstveni potpis!