Ivana Mišerić otkrila svoju kombinaciju za zabavno ljeto na plaži

Za sjajan početak ljeta poznati brand Vogue Eyewear pripremio je kolekciju sunčanih naočala koja će zadovoljiti i najzahtjevnije trendsetere. Paleta različitih modela, oblika, okvira kao i boja savršeno se može uklopiti u različite stilove te različite modne izričaje, a Vogue ove sezone posebno slavi individualnost. Nakon iznimno uspješne kampanje #ShowYourVogue, ključna poruka branda i s ljetnom kolekcijom Vogue Eyewear glasi: stil je stav.

Ove su sezone u trendu neki od najprodavanijih modela proteklih uzbudljivih modnih dekada, osvanuli u potpuno novom dizajnu. Od pročišćenih profila i zrcalnih leća suvremenog glam – rock stila do laganih, dovitljivih vizura i fino istkanih profila urbanih legendi ili mačkastih oblika nadahnutih pedesetima, ova je kolekcija stvorena za sva lica. A poznato radijsko i televizijsko lice, Ivana Mišerić, u ljetnim modelima Vogue Eyewear pokazala je svoje stilske kombinacije. Ljeto je idealno vrijeme za poigravanje s modnim dodacima, a Ivana je odlično pokazala kako nositi različite modele naočala, koje savršeno otkrivaju njezin karakter i stil. Bilo da ste obožavateljica velikih crnih ženstvenih modela s kojima se osjećate kao diva ili volite metalic dizajn u bojama mora i neba idealan za duge dane na plaži, kolekcija za ljeto 2018. nudi cijelu paletu modela. Svakako među najpopularnijima ove sezone su mačkaste naočale retro dizajna, koje su u modernoj inačici dobile pomalo futuristički izgled, a danas ih obožavaju rock zvijezde, poznate pjevačice i top modeli.

Da bi ljeto bilo još uzbudljivije i styling u potpunosti zaokružen, Optika Anda je pripremila pravo iznenađenje te će svi kupci sunčanih naočala Vogue u bilo kojoj poslovnici Optike Anda na poklon dobiti must have narukvicu Borboleta. Ova stylish kombinacija sasvim sigurno neće ostati neprimijećena, a Ivana je pokazala koje naočale kombinira uz svoju Borboleta narukvicu. Ljetni festivali i partyji na plaži bit će uzbudljiviji uz hit komade sezone, trendy naočale i omiljenu narukvicu.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

 Vogue 850,00kn

Vogue 750,00 Kn

 Vogue 850,00 Kn

Vogue 750,00 Kn