Izašao je Anda magazin, najbolje štivo ovog ljeta!

Optika Anda je kroz dvadeset godina svog poslovanja dokazala da je mnogo više od same optike, ona je prijateljica koja brine o vašem vidu i najbolji vodič za shopping modernih sunčanih naočala. A osim toga, Optika Anda u sebi krije inovatora koji ju kontinuirano tjera da pomiče svoje granice, osluškuje svoju publiku i prilagođava se potrebama svog korisnika.

Kao rezultat takvih težnji, nastala je ambiciozna ideja o prvom magazinu koji će pokušati u riječi pretočiti znanje i iskustvo prikupljeno u posljednja dva desetljeća. Uz edukativne tekstove o zdravlju očiju, Andinoj naprednoj oftalmološkoj tehnologiji, najnovijim trendovima iz svijeta sunčanih i dioptrijskih naočala, pripremili smo i jedno Vatreno iznenađenje za vas!

Na stranicama magazina pronaći ćete ekskluzivni intervju s napadačkom zvijezdom Hrvatske nogometne reprezentacije – Ivanom Rakitićem! Doznali smo sve o najdražem modnom dodatku našeg novog ambasadora i dobili informaciju iz prve ruke da ćemo ga i dalje nastaviti gledati u hrvatskom dresu.

Ovo ljeto svratite u najbližu poslovnicu Optike Anda i sa sobom na plažu ponesite besplatni primjerak prvog ANDA MAGAZINA!