Još uvijek nosite sunčane naočale preko dioptrijskih?

Ljeto je vrijeme kada vaše oči najviše vremena provode na suncu i kada biste dioptrijske okvire najradije zamijenili atraktivnim sunčanim modelima. Ali kako se riješiti dioptrijskih naočala, a istodobno zaštititi oči i uživati u ljetnim šetnjama?

Optika Anda razveselit će vas viješću da ne morate odustati od najpoželjnijeg ljetnog modnog dodatka samo zato što imate dioptriju ili počiniti modni faux pas noseći jedne naočale ispod drugih. Danas vam lako možemo ugraditi dioptrijska sunčana stakla u okvire prema vašem izboru. Preko 70% naših modela sunčanih naočala nudi takvu mogućnost, što znači da možete birati između raznih brandova i modela koji su tek sišli s modnih pisti.

Osim što štite vaše oči od štetnih UV zraka i estetski su privlačne, sunčane naočale s dioptrijom praktično su rješenje i za osobe koje nose kontaktne leće. Plaža, more i vjetar nisu njihov prijatelj, a kupanje u moru s lećama može prouzrokovati infekcije oka. Mnogo je jednostavnije odložiti vaše sunčane naočale s dioptrijom i skočiti u more bez briga, a kontaktne leće koristiti za druge prikladne aktivnosti.

Ako smo vas uvjerili u vrijednost sunčanih naočala koje su ujedno i dioptrijske, dođite u najbližu poslovnicu Optike Anda. Uz stručne savjete našeg osoblja i besplatnu kontrolu dioptrije, naručite dioptrijska stakla po vašoj mjeri i model sunčanih naočala po vašem ukusu.

Neka vam ovo ljeto uz Optiku Anda, sunčane naočale s dioptrijom postanu najdraži modni saveznik u borbi protiv sunca!