Najljepše dioptrijske naočale koje ćemo nositi ove jeseni

Najbolje jesenske modne trendove vidjet ćete ni manje ni više, nego na ulici. A kada pričamo o modi, naočale su se već odavno odmetnule od pomagala za vid i postale must have modni dodatak. Pogledajte koji će se dioptrijski okviri nositi ove jeseni i kako ih kombiniraju hrvatske trendseterice!

Jelena Marinović naša je it djevojka kada je u pitanju ljepota jednostavnosti kojom odiše njen Instagram profil @jelenamarinovic. 43 tisuće njenih followera baš kao i mi, jedva čekaju vidjeti novu Jeleninu modnu kombinaciju. Posebno nas je oduševila odabirom Ray Ban dioptrijskih naočala s okruglim staklima i retro dizajnom, koji će doslovno zaokružiti svaki vaš styling.

                                                                  Ray Ban

 

Ljubitelji vintage nostalgije, inspiraciju mogu pronaći na Instagram profilu @august_xvi, iza kojeg se krije lijepa Pamela Smoljanić. Ako želite klasične kombinacije razigrati s upečatljivim detaljem, savjetujemo da se poslužite Pamelinim trikom! Ray Ban okviri s havana uzorkom reflektiraju šarm prošlih vremena, a svijetlo-smeđi mozaik boja s lakoćom dodaje rafiniranu eleganciju.

                                                                    Ray Ban

Danas je vrlo poželjan geek stil koji neminovno uključuje naočale za vid, ali što je s onima koji imaju savršen vid i ne trebaju naočale? Dora Predojević, poznatija kao @dorica505 pokazala nam je kako biti fashion i bez dioptrije. Jeste li znali da naočale možete nositi i preventivno, uz posebne leće koje čuvaju vaše zdrave oči od štetnih UV zraka i plavog svjetla digitalnih uređaja. Uz takva super stakla koja filtriraju štetne izvore svjetlosti u vašoj okolini, možete kombinirati razne okvire, a Dora je odabrala nepogrešivi Miu Miu dizajn!

                                                                          Miu Miu