Najveće naočale na svijetu osvanule na splitskoj rivi!

Najveće naočale na svijetu osvanule na splitskoj rivi!

Na predivnoj splitskoj rivi osvanule su najveće naočale na svijetu • Nastale su u suradnji sa 600 sudionika koji su svojim tijelima ispisali oblik poznatog modela naočala Ray Ban

OPTIKA Anda i Ray Ban sinoć su razveselili Splićane nevjerojatnim prizorom!

Na predivnoj splitskoj rivi osvanule su najveće naočale na svijetu, nastale u suradnji sa 600 sudionika koji su svojim tijelima ispisali oblik poznatog modela naočala Ray Ban!

Uz odličnu zabavu, DJ-ja, hostese, ples i smijeh, svi sudionici odlično su se zabavili, a fotografiju ovog nevjerojatnog prizora snimio je Šime Strikoman, i to s visine od 40 metara.

Važno je napomenuti kako su prolaznici i kupci imali priliku osvojiti svoju  portretnu karikaturu  kao poklon uz kupnju.

Uz ludu zabavu i brojna iznenađenja, Optika Anda i Ray Ban Splićanima i brojnim turistima ponudili su i odličnu priliku – nabaviti Ray Ban naočale po povoljnijim cijenama u čak 9 poslovnica Optike Anda!

 

 

Anda 24 Anda 23 Anda 22 Anda 21 Anda 20 Anda 19 Anda 18 Anda 17 Anda 16 Anda 15 Anda 14 Anda 13 Anda 12 Anda 11 Anda 9 Anda 8 Anda 7 Anda 6 Anda 5 Anda 3 Anda 2