Jeste li već isprobali modni hit ovog ljeta – naočale sa staklima u boji?

Kraj kolovoza ove godine nikada nije došao brže, a s novim parom naočala učinit će vam se kao da ljeto traje vječno! Kako biste osigurali ljetni pogled tijekom cijele godine, potrebno je biti odvažan i birati stakla u boji. Pogledajte koji modeli naočala u Optici Anda vječito prizivaju ljeto, sunce i more, ma gdje god bili!

Gucci vizionari svako ljeto kreiraju više hit modela koji modne trendeseterice ne skidaju cijele sezone! Jedan od njih je i ovaj pilotski model kontrastnih boja, a pogled kroz ova narančasta stakla instatno poprima jednu drugu, suncem okupanu, dimenziju!

Ako postoje dvije nijanse koje se ljeti trebaju kominirati, onda su to definitivno zelena boja i havana uzorak. Upoznajte još jedan Gucci model s kojega je teško skinuti pogled. S ovim naočalma odmah poželite zaplesati u ritmu salse i naručiti koktel sa šarenim suncobranom!

Biseri su vječita asocijacija na more i ženstvenost, a upravo je taj tajni sastojak koristila modna kuća Dolce & Gabbana u svojoj najnovijoj kolekciji naočala. Ako ste klasičarka s romantičnom notom u sebi, ovo su naočale kroz koje će vam sa svakim pogledom izmamitii nježnost i nostalgičnost ljetnih večeri.

 

Retro naočale koje nas uvijek rado podsjete na devedesete dolaze iz Ray Ban Blaze Aviator kolekcije. Legendarni vintage model uljepšat će vam svaki odmor i maksimalno produžiti ljetne vruće dane kroz nebesko plava stakla.

Luksuzni sjaj zlatnih i ružičastih tonova dolazi iz kuće Cartier. Njihov zaštitni znak je veličanstvena i fascinantna pantera koja se oslikava na staklima te naglašava ženstvenost slobodnog duha. Ovo ljeto probudite panteru u sebi i izmamite vašu glamuroznu i neukrotivu stranu!

Ako još niste sigurni koje naočale odabrati, zatvorite oči i zamislite jednu boju koja vas uvijek podsjeti na bezbrižne ljetne dane. U Optici Anda možete pronaći sve boje ljeta u širokoj paleti modela sunčanih naočala i raznobojih stakala.