Nova Gucci kolekcija naočala u Optikama Anda

Stiglo nam je i ono doba godine kada se police Optike Anda polako pune novim modelima naočala iz kolekcije 2018./2019. A kad je diktiranje trendova u svijetu naočala u nadolazećoj sezoni u pitanju, kao i obično jednu od glavnih riječi ima upravo brend Gucci. I ove su nas sezone uspjeli iznenaditi inovativnošću svog dizajna, ali i raznovrsnošću ponude unutar kolekcije. Dizajneri ovog talijanskog brenda iz sezone u sezonu rade na tome da nas ne ostave razočaranima, što im itekako polazi za rukom.

Ono što možemo zaključiti već iz prvog pogleda na novu Gucci kolekciju naočala jest da se trend mikro sunčanih naočala nastavlja i dalje, dok se na velika vrata vraćaju i oversized naočale. Retro modeli su i dalje sveprisutni, ali u kombinaciji s modernim detaljima pored kojih nema šanse da nam dosade. Zanimljivi detalji i stakla u raznim nijansama zaštitni su znak i ove Gucci kolekcije, a prije nego se zaputite u sebi najbližu Optiku Anda da ih promotrite izbliza i izaberete savršen model za sebe, donosimo vam nekoliko naših favorita.

Okvir ovih mikro mačkastih naočala je nešto što nismo nikad prije vidjeli. Odvažne trendsetterice će sigurno obožavati kristalne detalje na njima koji su stvoreni za privlačenje pogleda slučajnih prolaznika.

 

Na prvi pogled jednostavne okrugle oversized crne naočale, međutim već na drugi pogled vidimo zanimljivu igru s okvirom ovih naočala koji ide u dubinu prema licu što ih čini puno interesantnijima.

 

Ne znamo je li nas kod ovog modela više privukao pravokutni oblik, minimalistički metalni okviri ili zanimljiva boja leća, ali smo sigurni kako je ovo još jedan pun pogodak u Gucci kolekciji.

 

Još jedan model pravokutnog oblika, međutim puno upadljivijeg okvira nego onaj kod prethodno spomenutog modela. Da ne bi bilo kako su s crnim pravokutnim okvirom dizajneri igrali na sigurno, tu je kristalni Gucci natpis na ručki, stvoren da mami poglede, ali i zanimljiva nijansa roze boje leća. Detalji su to zbog kojih će ovaj model sigurno biti primjećen unutar nove kolekcije, a vrlo lako bi mogao zasjesti i na mjesto najprodavanijeg modela.

 

Ni dioptrijske naočale nisu zanemarene u novoj Gucci kolekciji, a jedan od naših favorita je baš ovaj jednostavni model, čistih linija, sa zanimljivim ručkama kod kojih su se dizajneri poigrali bojama.

 

Za sve ljubitelje dioptrijskih naočala kod kojih je naglasak stavljen na okvir, evo jednog savršenog modela. Oblik ovih naočala je klasičan, crna boja okvira također ne odskače od klasike, ali zato ručku krasi kristalni Gucci natpis koji se pojavljuje i na nekim drugim modelima naočala u ovoj kolekciji, a koji ipak pokazuje onaj uobičajeni Gucci iskorak od klasike prema modernom.