Novo ruho Optike Anda u trgovačkom centru Joker

Optika Anda prati trendove ne samo na polju naočala, već i na brojnim drugim, pa tako i na polju dizajna interijera. Baš zato je nakon deset godina druženja u trgovačkom centru Joker u Splitu došlo vrijeme za preuređenje. Dobra vijest je da su vrata Optike Anda u Jokeru ponovno otvorena, te ste svi dobrodošli u našu moderniziranu poslovnicu u kojoj ćete se, vjerujemo, lako snaći i pronaći vama omiljeni par naočala, bilo da se radi o sunčanim ili dioptrijskim naočalama.

Na našim policama se i dalje nalazi široki izbor sunčanih naočala marki Ray-Ban, Guess, Persol, MiuMiu, Police, Vogue, Prada, Dolce & Gabbana i brojnih drugih, ali i jednako široka ponuda dioptrijskih naočala. Unutar same poslovnice je i poliklinika Anda, gdje pod budnim okom naše ljubazne i stručne mr.sc. Tanje Jukić – Lešine, dr. med. specijalist oftamolog možete napraviti kompletan oftamološki pregled.

Kad je zdravlje očiju u pitanju, ne pristajemo na nikakve kompromise, a ne biste trebali ni vi. Zato posjetite Optiku Anda u trgovačkom centru Joker ili putem weba rezervirajte svoj termin pregleda. Od zdravog vida vas dijeli doslovno nekoliko klikova, nakon čega će naš stručni tim pronaći najbolja rješenja za vas i odgovoriti na sve vaše zahtjeve.

Nemate što više čekati, svratite do nas i opremite se za nadolazeću sezonu u našem preuređenom prostoru iz kojeg teško da ćete htjeti van.