NOVO u ponudi Optike Anda: ANDA VISTA kontaktne leće

Novitet koji vam donosi vlastiti brend Optike Anda su visokokvalitetne Anda Vista kontaktne leće, koje svojim nosiocima osiguravaju korekciju vidne oštrine, udobnost pri korištenju te pospješuju cjelokupno zdravlje očiju.

Riječ je o dvotjednim lećama  koje dolaze u paketu od 6 komada a mogu se kupiti u poslovnicama Optike Anda po iznimno povoljnoj cijeni od 140,00 kn po paketu.

Anda Vista je brend proizašao iz radionice Optike Anda, a uz prepoznatljive dioptrijske naočale sada su svoju ponudu upotpunili istoimenim kontaktnim lećama.

Anda Vista kontaktne leće proizvode se u Njemačkoj od materijala po imenu UNIFILCON A, ukupne propusnosti (DK/t) 60. Sadrže udio vode od 43% dok im je zakrivljenost standarnih dimenzija od 8,6 te promjer 14,2.

Zahvaljujući svojoj teksturi i kvalitetnim materijalima izrade, veoma su udobne za nošenje te lako prilagodljive svim nosiocima kontaktnih leća.  Anda Vista kontaktne leće karakterizira raspon dioptrije koji je samo u sferi te nema cilindara. 

Sfera (dpt):

  • od -10,00 do -6,00 (0,50 – korak)
  • od +4,00 do +6,00 (0,50 – korak)
  • od -6,00 do +4,00 (0,25 – korak)

Mnogo je razloga da isprobate Anda Vista kontaktne leće, a najbolji omjer visoke kvalitete i pristupačnih cijena samo je jedan od njih.

Liječnici oftalmlozi u poliklinikama Anda  pomoći će vam pri odluci o tome koja je leća odgovarajuća za vas, nakon čega će vam biti izdan recept za kontaktne leće sa svim potrebnim parametrima za njihovu narudžbu.

Uz samu pomoć pri odabiru, stručni tim Optike Anda pružit će vam i kvalitetnu edukaciju o pravilnom nošenju te održavanju kontaktnih leća.