Obavite pregled vida u Optikama Anda!

Problemi s vidom su uobičajena pojava s kojom su suočene sve generacije. Svakodnevni rad na kompjuteru, ekrani mobitela, televizora, čitanje, ali i priroda i genetika, sve su to faktori koji mogu narušiti kvalitetu našeg vida. Živimo u svijetu gdje su neke od tih za oči štetnih navika jednostavno nezaobilazne, pa kad već ne možemo promijeniti postavke svijeta, posla kojim se bavimo ili načina na koji provodimo svoje slobodno vrijeme, onda se barem možemo pobrinuti za svoj vid na vrijeme.

Oči nemaju receptore za bol da nam signaliziraju kada nisu zdrave, a teško je i samome sebi osvijestiti da nam je kvaliteta vida počela opadati, pa se nerijetko samo priviknemo na novonastalo stanje i činimo dodatnu štetnu našem vidu. Upravo zato je bitno redovito obavljati preglede vida. Želite li sačuvati dobar vid do duboke starosti potrebno je jednom godišnje otići oftalmologu na kompletan pregled. Preventivnim pregledom i pravovremenom dijagnozom možete zaštititi vaše oči od raznih očnih bolesti koje u startu nemaju simptoma.

Upravo zato Optika Anda svim svojim kupcima omogućavaju preglede vida u svojim poliklinikama, kod svog stručnog osoblja. Za rezervaciju svog termina posjetite poliklinike za oftalmologiju Anda ili putem weba rezervirajte svoj termin pregleda. Naše profesionalno osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja i ponuditi najbolja rješenja za vaš vid.

Ako vam treba još jedan razlog zašto je baš sada idealan trenutak za pregled vida, imamo i to. Trenutno u Optikama Anda traje 1+1 akcija: uz svaku kupnju dioptrijskih naočala čija cijena prelazi 1000kn, na poklon dobijete još jedne Anda Vista dioptrijske naočale gratis.