novi sponzor “žutih”

Osim dobrih rezultata i sjajne atmosfere na Gripama, izgleda da se nešto počelo pomicati i na financijskom planu KK Splita. Naime “žute” će ove sezone sponzorirati “Optika Anda”, a suradnja je ostvarena upravo na inicijativu ove tvrtke koja je odlučila pomoći splitskom košarkaškom klubu.

Za početak suradnje “Optika Anda” je danas u svojoj poslovnici u trgovačkom centru Joker Nikoli Vujčiću i ostatku ekipe darovala poklone u obliku sunčanih naočala marke “Police”. Naravno uz ovo potpisan je i ugovor o financijskoj pomoći.

– Ponosni smo što možemo biti partneri ovakvom klubu – kratko je kazao Zvonimir Šimić, direktor “Optike Anda”.

 

Osim sponzorskog ugovora, svi su igrači na poklon dobili sunčane naočale te su besplatno pregledali vid. Među prvima su se na pregled uputili “snajperi” žutih Ivan Mimica i Filip Krušlin. Pregled je pokazao da Filipov vid u redu, no Mimica, najbolji strijelac žutih, ima dioptriju na oba oka i morao bi nositi leće

– S lećama bi sigurno puno bolje vidio i bio precizniji – kazao je dr. Vladimir Korica.

– Jeste li sigurni, doktore? Pa onda bi mogao zabijati 40 na svakoj utakmici – našalio se Nikola Vujčić.

Marketinški stručnjaci žutih smislili su novu akciju, napravit će prigodne naljepnice kojima će, po uzoru na Liverpool, obilježiti poslovne prostore svojih sponzora. Na njima će stajati natpis “Mi smo ponosni sponzor KK Splita. Kupnjom u naših prodavaonicama pomažete klubu.”