OPTIKA ANDA PREDSTAVILA NOVU KOLEKCIJU GUCCI NAOČALA ZA PROLJEĆE/LJETO 2017.

U samom srcu jezgre grada Splita, Optika Anda je održala photoshooting kojim je predstavila dugoočekivanu kolekciju Gucci naočala, dostupnu u svim poslovnicama Optike Anda diljem Hrvatske.  Suvremeni glamur trendovskih naočala, savršeno se stopio sa starinskim okruženjem koje je poslužilo kao idealna platforma za modnu čaroliju s potpisom Gucci

Optika Anda kao vodeći optički lanac  iz sezone u sezonu definira trendove i donosi atraktivne modne poslastice, pri čemu je prepoznala osebujnost i kvalitetu nove Gucci kolekcije.

Nakon kraćeg izbivanja, Gucci se vratio na naše tržište što je izazvalo pravu modnu eksploziju.

Ovaj talijanski brend luksuzne grupacije Kering, ni ovog nas puta nije iznevjerio pa tako i u novom ruhu plijeni pažnju savršenim spojem tradicionalnog Gucci dizajna te suvremenih i sofisticiranih  stilova za sve generacije.

Identitet brenda Gucci, svakako je tradicionalno raskošno nasljeđe uz odvažan izričaj i kontinuiranu posvećenost inovacijama. Trendi i eklektične, Gucci naočale iz nove kolekcije odlikuju se elegantnim i pomalo strogim ravnim linijama te dolaze u raznim oblicima poput mačkastih, okruglih, kvadratastih i aviator. Sunčane i dioptrijske naočale karakterizira širok raspon boja, od klasičnih jednobojnih modela u sofisticiranim tonovima sve do raznih kombinacija hladnih i toplih tonova, životinjskih i cvjetnih printeva. Masivne ručke prepoznatljiv su element Gucci naočala pa tako dominiraju i u novoj kolekciji.

Dioptrijske naočale uz poznatu funkciju oftalmološkog pomagala, danas u potpunosti upotpunjuju svačiji stil te pružaju prikrivenu dozu seksipila, a među Gucci dioptrijskim naočalama svakako se ističu mačkaste naočale s crvenim i srebrnim kristalima. Svi zaljubljenici u naočale znaju da je Gucci ime koje morate imati u svojoj kolekciji,  a bogata ponuda iz Optike Anda  neće vas ostaviti ravnodušnim.

Optika Anda se u Zagrebu nalazi u Arena Centru te City Centeru one East i City Centeru one West.  U čuvenoj Kalelargi smjestila se poslovnica Optike Anda u Zadru, dok se u Splitu nalazi na lokacijama Riva i Marmontova te u centrima Mall of Split, Joker i City Center one Split.  Optika Anda nezaobilazna je destinacija i na Kačićevom trgu u Makarskoj kao i u K Centru Sub City u Dubrovniku.

Posjetite  Optike Anda na navedenim lokacijama i provjerite zašto je novo Gucci izdanje očaralo svijet mode.

GG0053S 002
GG0037O 002 5018-140
GG0016S 007 GG 0023 002
GG00260O 004
GG0062 003
GG0060O 002
GG0059S