OPTIKA ANDA: Splićani na predstavljanju nove kolekcije brendova Dita i Christan Roth

Na omiljenoj modnoj adresi u splitskoj Marmontovoj ulici, Optika Anda je u suradnji sa Lovely bags te u društvu poznatih lica, prijatelja i vjernih kupaca , predstavila nove kolekcije naočala brendova Dita i Christian Roth. Jedinstveni izraz stila i dizajna ovih luksuznih brendova oduševio je pjevačice Žanamari Lalić i Andreu Šušnjaru, kao i brojne ljubitelje naočala koji su uživali u druženju i isprobavanju trendovskih modela.

 

Poznati zaljubljenik u modu Horvat Čagalj aktivno djeluje kao regionalni agent brenda Dita, koji je osvojio svijet mode te postao ultimativan statusni simbol. “Iznimno nam je zadovoljstvo u centru Splita prezentirati najnoviju kolekciju naočala grupacije DITA Eyewear,  jer nam je svima poznato da su Splićani zahtjevna publika kao i veliki ljubitelji modnih trendova. Ponosan sam što je Optika Anda naš partner s obzirom na njihovo poznavanje trendova i koncepcije našeg brenda, kojeg prezentiraju na najbolji mogući način, izjavio je simpatični Horvat Čagalj.

Američki brend Dita odlikuje se visokom kvalitetom izrade te unikatnim dizajnom i oblicima, koji izražavaju modernu klasiku sa karakterom. Sve Dita naočale su ručno rađene u Japanu pri čemu se koriste visokokvalitetni materijali poput titana, 18k zlata, bijelog zlata i acetata. Njihovi prepoznatljivi modeli dožive svoj remake u gotovo svakoj kolekciji, dok je nova  kolekcija najviše u znaku modela Creature, Talon2, Decade Two te Sunbird.

 

Novitet u Optikama Anda, je talijanski brend Christian Roth, koji je je 2016. godine službeno postao dio grupacije DITA Eyewear. Modeli po kojima je prepoznatljv ovaj brend su Jackie 60, model avijator oblika predstavljen još u vrijeme 80-tih kao i predimenzionirani okrugli Jackie O okviri, koji dolaze u intezivnim bojama i pozlaćenim zrcalnim lećama. Ističu se i mačkasti model Rock N` Roth, 5USW te neizostavan Bikini model.

Optika Anda je kroz svoje dugogodišnje poslovanje, prateći najnovije trendove u svijetu optike, donijela brojne modne novitete na domaće tržište. Sukladno željama i potrebama svojih kupaca, Optika Anda kontinuirano obogaćuje svoju ponudu najatraktivnijim modelima renomiranih svjetskih brendova, pružajući pri tom vrhunsku individualiziranu uslugu. Ne sumnjamo da će i novi modeli naočala Dita i Christan Roth osvojiti srca svih ljubitelja luksuza i elegancije.