Optika Anda u suradnji sa De Rigo Vision

Police, Furla, Carolina Herrera, Escada, Blumarine ili Luxuzni Chopard?
Jedan od svjetskih lidera u području dizajna, proizvodnje i distribucije naočala, De Rigo Vision, najavljene tehnološke i dizajnerske inovacije plasirao je i na tržište Hrvatske, a u kolekciji nas očekuju noviteti u kolekcijama globalno poznatih brandova Police, Furla, Carolina Herrera, Escada, Blumarine i Chopard.

U novoj kolekciji dioptrijskih naočala ističe se majstorska kombinacija klasičnoga s modernim, kako kod oblika, tako i kod materijala. Police modeli izdvajaju se inovativnim dizajnima i posebnom posvećenošću detaljima, a tri ključne riječi nove kolekcije su lakoća, minimalizam i istraživanje.

Furla u novoj kolekciji dioptriskih okvira uz originalnost njeguje i eleganciju te funkcionalnost, a lajtmotiv svih modela je bogata paleta boja, koja i najklasičnijim modelima pridaje dašak ženstvenosti.

Carolina Herrera kolekciju obilježava modernim i bezvremenskim stilom, donoseći time čiste, sofisticirane linije i rafiniranu paletu boja, uz neizostavnu crvenu kao simbol samoga brenda.

Novi Furla modeli sunčanih naočala prenose veseli duh branda koji je svjetski poznat kao sinonim za talijanski stil i eleganciju, a rezultat su kontinuiranog istraživanja te velike posvećenosti detaljima i bojama.

Glavni adut nove CH Carolina Herrera kolekcije su bezvremenski modeli sa suvremenim pomakom koji će u novoj sezoni osvajati upečatljivim dizajnima i jedinstvenim efektima – dok će žene nesumnjivo osvojiti maštoviti dizajni poput razigranih grafičkih i geometrijskih detalja.