Osvoji Police naočale i postani ambasador Optike Anda

Pratiš modu i trendove, imaš Instagram u malom prstu, navečer kad legneš sanjaš filtere, kadriranje i obrađivanje slika, a sunčane naočale su ti na glavi i kad ima sunca i kad ga nema? E, pa, čitaj dalje, jer ti si osoba koju tražimo!

Optika Anda od 28. svibnja do 17. lipnja ima natječaj za sve vas u kojem svaki tjedan u suradnji s drugom influencericom dijeli po jedan par Police sunčanih naočala, ali i pomno skenira vaše profile u potrazi za svojim budućim ambasadorom koji će imati priliku zgrabiti godišnju zalihu naočala iz Optike Anda, ali i puno više od samo toga.

Ono što trebate napraviti kako biste se uključili u ovaj natječaj je:

  • zapratiti Instagram profil Optike Anda te na svom Instagram profilu objaviti fotografiju u kojoj glavnu ulogu imaju tvoje omiljene naočale (pri tom pazi da objava bude javna kako bismo ti mogli ući u trag),
  • uz vašu fotografiju tagirati @optikaanda uz hashtagove #AndaAmbasador i #PoliceLifestyle,

Prijaviti se možeš svaki od tri tjedna trajanja natječaja, u periodu od ponedjeljka pa do nedjelje u 23:59, a u natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni državljani Republike Hrvatske.

Influencer – suradnik Optike Anda na kraju svakog tjedna bira jednog sretnika ili sretnicu koji će osvojiti Police naočale po izboru, ali i ući u konkurenciju za ponijeti laskavu titulu ambasadora Optike Anda, te si otvoriti vrata za jednu lijepu modnu suradnju.

Za više informacija – klikni na Instagram @optikaanda i sretno!