✨ Ovih blagdana ukrasi svoj pogled! ✨

Samo jedan dodatak ima snagu naglasiti vaše oči, karakter i modni stil, a riječ je o dioptrijskim okvirima. Naočale su jedan od najupečatljivijih detalja, vidljive su tijekom cijele zime bez obzira što nosite toplu zimsku garderobu, i dodatni su razlog da uokvirite vaš pogled.

Otkrijte koji će se stilovi u svijetu naočala nositi ove sezone i postanite dio globalnog pokreta ljubitelja naočala. Metalik je sveprisutan – od odjeće do futurističkih statement komada, mami vas da unesete zvjezdanu svjetlost u svoju svakodnevicu s metalnim okvirima. Prepustite se vintage retro okvirima u kvadratnim i pravokutnim oblicima, teleportirajte se u 1950-te kada su naočale s uzorkom kornjačevinom bile dio modne revolucije osviještene i suvremene žene. Koje god okvire odabrali, nosite ih sa stilom i neka vaše naočale govore umjesto vas.

Jeste li spremni prihvatiti nove trendove naočala i učiniti ih svojima? Prije kupnje dioptrijskih naočala, rezervirajte se za besplatnu kontrolu dioptrije u Optici Anda, provjerite najbolji izbor modnih marki na jednom mjestu i podijelite s nama svoje #HappyAndaYear trenutke!