POLICE + MADISON – savršen spoj za vruće ljeto

Trebate nove sunčane naočale, a bilo bi super imati i novi sat? Ne morate birati i pristajati na kompromise jer uz svaku kupnju Police sunčanih naočala u Optici Anda i Anda Store dobivate Madison ručni sat!

Dvostruka modna poslastica idealna je kombinacija za vruće ljetne dane i nadopuna svakom stylingu, bez obzira idete li na plažu, bazen ili u šetnju gradom. Odvažni modeli sunčanih naočala iz nove Police kolekcije dolaze u atraktivnim oblicima koji povezuju prepoznatljivo nasljeđe ovog kultnog brenda sa inovativnim strukturama i materijalima. Upečatljivi floralni uzorci te ravne leće i zrcalni efekt, odlike su ženskih modela iz Police kolekcije, dok muški modeli predstavljaju sinonim za modernu sportsku eleganciju zahvaljujući svom jedinstvenom urbanom dizajnu.

Uz trendy naočale iz Police radionice, savršeno se uklapaju popularni Madison satovi u veselim bojama bez kojih gotovo ne možemo zamisliti ljetni outfit. Police i Madison spoj je sjajna uvertira za modnu ljetnu sezonu, stoga ne propustite ovu jedinstvenu ponudu.

Ponuda vrijedi u svim poslovnicama Optike Anda i Anda Store od 15.05. do 15.06 ili do isteka zaliha.