POLICE NAOČALE: Ultimativan modni dodatak za mlade

Naočale za vid već duže vrijeme ne služe isključivo kao medicinsko pomagalo, što se može vidjeti po bogatoj i raznovrsnoj ponudi dioptrijskih okvira renomiranih svjetskih modnih kuća. Talijanski brend Police prepoznao je potencijal dioptrijskih naočala kao modnog dodatka, pri čemu je razvio svoj jedinstveni urbani stil, koji je stekao najviše poklonika među mlađim ljubiteljima naočala.

Aktualna Police kolekcija naočala donosi naočale za vid koje odražavaju snažan identitet brenda Police, jasno stilsko pozicioniranje te usmjerenost na detalje. Bezvremenski dizajn Police naočala pruža nam pogled u prošlost s ciljem stvaranja budućnosti. Vodeći se tom mišlju, kreativni direktor brenda Police uvodi tzv. futuristički dizajn koji odražava sofisticiranu kreativnost i tehničke in
ovacije. Modeli se ističu visokokvalitetnim materijalima izrade te su iznimno lagani i udobni za nošenje. Ženske Police naočale su dostupne u svim oblicima poput mačkastih, okruglih i kvadratastih te u atraktivnim bojama poput crvene i ljubičaste, ali i klasičnim poput crne, sive i smeđe. Pravokutni i okrugli retro oblici prevladavaju među muškim modelima, koji većinom dolaze u crnim, modrim i sivim nijansama.
Ovaj talijanski brend zauzima značajno mjesto u svijetu optike kroz više od 30 godina postojanja.

Danas Police naočale predstavljaju mnogo više od običnih naočala jer Police je naziv za urbani životni stil, a u svijetu mijenjanja stilova i trendova, Police naočale imaju trajan VIP status. U Optici Anda možete pronaći veliki izbor Police dioptrijskih okvira koji su prilagođeni svim generacijama kao i nosivi u svim prigodama.

Naša galerija vam donosi pregled najatraktivnijih Police dioptrijskih okvira iz Optike Anda: