Posjetite preuređenu poslovnicu Optike Anda u Arena Centru

Nakon nekoliko mjeseci ponovno su otvorena vrata Optike Anda u Arena Centru u Zagrebu, te ste svi dobrodošli u moderniziranu poslovnicu u kojoj ćete se, vjerujemo, lako snaći i pronaći vama omiljeni par naočala, bilo da se radi o sunčanim ili dioptrijskim naočalama.

Upravo u toj poslovnici vas čeka najbogatija i najatraktivnija ponuda sunčanih i dioptrijskih naočala u Zagrebu. Tako na policama Optike Anda možete pronaći razne svjetski poznate brendove kao što su Ray-Ban, Guess, Persol, MiuMiu, Police, Vogue, Prada, D&G i brojni drugi, ali i jednako široka ponuda dioptrijskih naočala. Unutar same poslovnice je i poliklinika Anda gdje svakodnevno možete obaviti besplatnu kontrolu dioptrije.

Kad je zdravlje očiju u pitanju, ne pristajemo na nikakve kompromise, a ne biste trebali ni vi. Zato posjetite Optiku Anda u Arena Centru ili putem weba rezervirajte svoj termin pregleda. Od zdravog vida vas dijeli doslovno nekoliko klikova, nakon čega će stručni tim Optike Anda pronaći najbolja rješenja za vas i odgovoriti na sve vaše zahtjeve.

Razlog više da što prije shvatite u preuređenu poslovnicu Optike Anda je i taj što još uvijek traje akcija 1+1, ili u prijevodu: za svaku kupnju sunčanih naočala iznad 1300 kuna na poklon dobijete Anda Vista dioptrijske naočale s lećama gratis.

Nemate što više čekati, svratite do Optike Anda i opremite se naočalama u našem preuređenom prostoru iz kojeg teško da ćete htjeti van.