Predimenzionirane naočale su se vratile u velikom stilu!

Kada pričamo o najvećim trendovima u 2019. godini koje su izdiktirali veliki brendovi i najveće svjetske modne piste, ne možemo nikako zaobići povratak predimenzioniranih sunčanih naočala. Da, dobro ste pročitali… Nakon potpune pomame za stilom 90-ih i takozvanim mikro sunčanim naočalama koje su posljednjih sezona bile apsolutni hit, ove ćemo godine stilski otići u malo dalju prošlost. Svi ovi koji su zaljubljeni u skrivanje pogleda iza velikih okvira, svoje će ukuse sigurno zadovoljiti u novoj Gucci kolekciji sunčanih naočala koja obiluje predimenzioniranim modelima u stilu sedamdesetih. Da će se dogoditi povratak velikih okvira na velika vrata iz Guccija su dali naslutiti još s lanjskom kolekcijom u koju su ubacili nekoliko takvih modela naočala, da bi se u novoj kolekciji potpuno fokusirali na njih.

I ove su nas sezone iz Guccija uspjeli iznenaditi inovativnošću svog dizajna ali i raznovrsnošću ponude unutar kolekcije. Naići ćete tako u ovoj kolekciji na naočale četvrtastih okvira, moderne avijatorice, blago mačkaste detalje, razne boje kojima su se dizajneri poigrali, ali i brojne druge detalje koji će vam zakupiti pažnju i simpatije već na prvi pogled.

Ono što možemo zaključiti jest da se Gucci s novom kolekcijom naočala gotovo pa potpuno priklonio trendu predimenzioniranih ili oversized naočala, ili možda da kažemo „izdiktirao ga“. Retro modeli su i dalje sveprisutni, ali u kombinaciji s modernim detaljima pored kojih nema šanse da nam dosade. Zanimljivi detalji i stakla u raznim nijansama zaštitni su znak i ove Gucci kolekcije, a prije nego se zaputite u sebi najbližu Optiku Anda da ih promotrite izbliza i izaberete savršen model za sebe, donosimo vam nekoliko naših favorita.