Promocija Optike Anda i Ray-Ban naočala na Rivi!

Optika Anda u suradnji s poznatim brendom naočala Ray-Ban tijekom jučerašnjeg dana organizirala je pravu zabavu. Promocija je privukla veliki broj Splićana i turista koji su na Rivi uživali u druženju i zabavi uz odličnu glazbu i atraktivne hostese te imali prilike uživati u igrama, popustima i poklonima.

Vesela i zabavna promocija oduševila je sve okupljene, kao i nova Ray-Ban kolekcija koja se nikad nije prestala pomlađivati. Bezvremenska i istovremeno moderna ponuda još jednom potvrđuje opravdanost Ray-Ban-ovog statusa ikone u svijetu optike, koje su savršeni suradnik u aktivnom životu i modernom izgledu.

Optika Anda svake sezone donosi najbolji izbor sunčanih i dioptrijskih naočala renomiranih marki za svačiji ukus, oblik lica i stil. Kada se svemu tome pridoda poznavanje modnih trendova i stručnost u njihovoj prilagodbi pojedincu, potpuno je jasno zašto je Optika Anda osvojila povjerenje brojnih kupaca.

Zabava i promocija Optike Anda trajala je do 21 sat, a u svim poslovnicama Optike Anda do kraja tjedna i dalje su popusti u sklopu Anda Week-a.

 

_MAX0801

_MAX0870 _MAX0901 _MAX0932 _MAX0959 _MAX1001 _MAX1038 _2MAX0619 _DSC8987 _DSC8996 _MAX0822