S jednim naočalama do kristalnog vida na svim udaljenostima

Kad vam stigne poruka na mobitel prvi korak je da udaljite mobitel od očiju onoliko koliko vam dužina ruke dopušta, da biste mogli vidjeti što piše u njoj? Kada idete pročitati natpis s reklame preko puta ulice krenete škiljiti da biste izoštrili sliku? Sve češće vam se događa da ne prepoznate ljude kada ih sretnete u prolazu dok vam se dobrano ne približe? Znamo da ste naviknuli na to i da vam se čini kako je to normalno i kako jednostavno ne možete vidjeti bolje, ali činjenica je da možete. Svaka situacija nalik gore spomenutim je alarm kako nešto nije u redu i kako treba reagirati. U ovom slučaju, reagirati znači pregledati vid i zaštititi se od daljnjih oštećenja vida.

Kako bismo vas potaknuli da brinete o svom vidu pronašli smo za sve one koji imaju problema s vidom (htjeli si to oni priznati ili ne) akciju u Optici Anda koja je pravi ulov! 1+1 gratis za svaku kupnju Varilux progresivnih naočalnih leća, koje su dizajnirane kako bi vratile jasan i točan vid na svim udaljenostima, bez stalnog mijenjanja naočala. Dobro ste nas razumjeli: jedne naočalne leće koje služe i za gledanje na daljinu i za gledanje na blizinu. Gornji dio leće služi za gledanje na daljinu, centralni dio služi za vid na srednjoj udaljenosti, a donji dio za gledanje na blizu. Rješenja su različita, ovisno o vašim afinitetima i potrebama, jer u ponudi Optike Anda postoji cijela paleta Varilux progresivnih naočalnih leća, a na vama je samo da pronađete idealno rješenje za svoj vid.

Ukratko, između vas i kristalno jasnog pogleda stoji još samo dolazak u Optiku Anda. Naš je savjet da se uputite do one optike u sklopu koje se nalazi Poliklinika Anda (http://wordpress-319277-978032.cloudwaysapps.com/lokacije-poliklinika/) gdje će vas spremno dočekati njihov stručni tim oftamologa koji će vas pregledati vrhunskom aparaturom, nakon čega će pronaći najbolja rješenja za vas i odgovoriti na sve vaše zahtjeve. Svoj termin pregleda možete dogovoriti uživo u Poliklinici Anda ili ga rezervirati putem weba.

Kad je zdravlje očiju u pitanju, ne biste trebali pristajati na nikakve kompromise, zato se pokrenite danas za kristalan vid već sutra.