Sherri Hill sunčane naočale samo u Optici Anda!

Ljeto je definitivno doba za uskočiti u nove sunčane naočale, a ako pri tom želite da to budu naočale branda koji je novost na hrvatskom tržištu, onda pravac najbliža poslovnica Optike Anda po svoje Sherri Hill naočale! Optika Anda jedina u Hrvatskoj u ponudi ima sunčane naočale ovog brenda, koje su novitet ne samo na hrvatskom, već i na europskom tržištu.

Ovaj američki brend poznat po ekskluzivnim večernjim haljinama koje automatski vežemo za „red carpete“ i druga svečana događanja nekoliko puta godišnje novitete iz svoje ponude predstavlja na njujorškom tjednu mode, mjestu s kojeg se diktiraju svi veliki svjetski trendovi. Osim večernjih haljina, nedavno su pod istoimenim brendom lansirali kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala Sherri Hill Eyewear.

Acetatne i metalne naočale iz Sherri Hill kolekcije proizvode se isključivo u Italiji, pri čemu se za izradu koriste najbolji materijali renomiranih proizvođača, a kao dokaz kvalitete uz svake naočale kupac dobiva i certifikat. Sve su to razlozi zašto kupci svrstavaju Sherri Hill naočale među top brendove naočala.

Da kod Sherri Hill Eyewear kolekcije izgled nipošto ne kaska za izvedbom uvjerit će vas neki od modela Sherri Hill sunčanih naočala iz ponude Optike Anda koje smo izabrali za vas:

Sheri Hill 960,00 Kn

Sheri Hill 1080,00 Kn

Sheri Hill 1100,00 Kn

Sheri Hill 1140,00 Kn

Sheri Hill 1200 Kn

Sheri Hill 1200,00 Kn

Sheri Hill 1200,00 Kn

Sheri Hill 1220,00 Kn

Sheri Hill 1250,00 Kn

Sheri Hill 1250,00 Kn