Šibenčani, pravac Kalelarga – Optika Anda je stigla u vaš grad!

Neupitna je veza između stanovnika dalmatinskih gradova i sunčanih naočala. Sunčane naočale, popularnije kao „cvike“, dalmatincima su statusni simbol, dio osobnog identiteta i obavezan modni dodatak (čak i kad nema sunca). Vjerujemo da će zato svi Šibenčani biti oduševljeni informacijom da je s prvim danom ožujka Optika Anda otvorila svoja vrata u njihovom gradu. Nakon gotovo 19 godina uspješnog poslovanja širom Hrvatske, došao je trenutak da Optika Anda na listu svojih lokacija upiše i Šibenik, te se smjesti u samo srce grada, na šibensku Kalelargu.
Kao i u ostalim svojim poslovnicama i u novootvorenoj šibenskoj poslovnici će Optika Anda svim ljubiteljima luksuznih naočala nuditi kolekcije renomiranih svjetskih brendova poput Voguea, Ray Bana, Prade, Ralph Lauren, Bvlgari, D&G, Celine, Dita, Miu Miu, Oakley i mnogih drugih. Osim najnovijih modela sunčanih naočala, u šibenskoj poslovnici će se nalaziti i široka ponuda dioptrijskih naočala koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse, a u poslovnici vas čeka i stručno osoblje koje ima odgovore na sva vaša pitanja.
Za sve one koji posjete Optiku Anda, bilo u Šibeniku ili u nekom drugom gradu, korisna je informacija kako je trenutno u tijeku 1+1 akcija, što znači da uz kupnju jednog para dioptrijskih naočala dobijete gratis još jedne Anda Vista dioptrijske naočale. Odlučite li se za kupnju sunčanih naočala, Optika Anda također poklanja Anda Vista dioptrijske naočale. Sve informacije o trenutnim akcijama pronađite na www.optika-anda.com ili na službenoj facebook stranici Optike Anda.
Svi ljubitelji naočala i pratitelji svjetskih trendova, proljeće je pred vratima, zato – pravac Kalelarga!