Top izbor s naših polica: Stella McCartney sunčane naočale

Sunčane naočale brenda Stella McCartney već godinama krase police Optike Anda, dodajući malo chica cijeloj priči. Znamo kako je Stella McCartney jedna od omiljenih dizajnerica u svijetu visoke mode, poznata po svom eco-friendly pristupu modi i korištenju isključivo prirodnih i obnovljivih materijala. Pored linija odjeće, modnih dodataka, donjeg rublja i parfema, ova svestrana dizajnerica prije nekoliko godina okušala se i u dizajnu naočala te svojim prelijepim i svestranim kolekcijama u vrlo kratkom roku osvojila srca brojnih trendesterica.

U ovih nekoliko godina od kad se naočale s potpisom Stelle McCartney nalaze na našim policama, uvjerili smo se kako uživaju simpatije i domaćih trendseterica, ali i svih onih koji prate modne trendove, pa smo odlučili zaviriti u aktualne kolekcije i predstaviti nam naše favorite iz ponude. Zavodljive, otkačene i pomalo edgy, ove naočale će garantirano privući poglede gdje god se s njima pojavite.

Stella McCartney 2.890,00 kn

Za ljubitelje četvrtastih okvira, životinjskih uzoraka, ali i za dozu glamura koju unose zlatni detalji na okvirima naočala, ovo je naša preporuka i izbor. Ovaj model inspiriran je kultnom Falabella torbom, koja se godinama nalazi na vrhu ljestvice najprodavanijih dizajnerskih torbi u svijetu.

Stella McCartney 2.200,00 kn

Ovaj na prvi pogled dosta jednostavan i moderan model naočala, na drugi pogled ipak otkriva detalje po kojima je brend Stella McCartney poznat. Blago maskirne ručkice u sivoj boji, prozirni okviri i zanimljiva gornja linija naočala ono su što daje posebnost ovom modelu.

Stella McCartney 2.250,00 kn

Za ovaj model smo uvjereni kako nema kombinacije u koju se ne bi dobro uklopile. Jednostavan četvrtasti oblik savršeno je upotpunjen zlatnim detaljima inspiriranim Falabella torbom na ručkama, a ipak dovoljno diskretnima da se uklope u svaku našu kombinaciju.

Stella McCartney 2.200,00 kn

Ljubiteljice boja u kombinaciji s blago mačkastim okvirima su napokon došle na svoje. S ovim naočalama nema šanse da prođete ulicom bez da vas primijete!

Stella McCartney 2.200,00 kn

Naravno da se i u ponudi sunčanih naočala brenda Stella McCartney pronašlo mjesta za malo retro štiha. Upravo to vašim kombinacijama donose ove sunčane naočale.

Stella McCartney 1.500,00 kn

Ovo je model sunčanih naočala za sve one hrabre koji se usude pomicati granice i isprobavati nove stvari. Naočale s prozirnim okvirima, blagog zelenog tona, definitivno su trend koji tek stiže.

Stella McCartney 2.300,00 kn

Ova moderna varijanta klasičnih avijatorica zbog svoje je jednostavnosti i naših bezvremenskih simpatija prema njima, također našla mjesto na našoj listi omiljenih Stella McCartney modela.

Stella McCartney 1.950,00 kn

A kad smo se već dotaknuli avijatorica, nastavljamo s jednom malo klasičnijom izvedbom istih, s nešto svjetlijim staklima od onih na koje smo uobičajeno navikli.

Stella McCartney 2.200,00 kn

Model koji odiše ženstvenošću, glamurom, ali i razigranošću. Kombinacije blago okruglastih, blago mačkastih okvira, leopard dezena i detalja na gornjoj liniji naočala, inspiriranih lancem slavne Falabella torbe, čine kombinaciju u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Stella McCartney 2.200,00 kn

I za kraj moramo udovoljiti i svim ljubiteljima okruglih okvira sunčanih naočala, s jednim dosta klasičnim modelom, osvježenih zanimljivim tonom boje stakala, ali i animalnim dezenom na ručkama i okvirima.