Trk u Westgate, stigla je Optika Anda!

Ovaj vikend promijenite planove i trk u najveći shopping centar u Hrvatskoj! Jedan od najuspješnijih optičkih lanaca u regiji – Optika Anda stigla je u Westgate Shopping City. Pridružite se slavljeničkom vikendu uz otvorenje Optike Anda, brojne pogodnosti i super popuste!

Super popusti za sve

Ovaj vikend postoji više od jednog razloga za slavlje! Optika Anda otvara svoju dvadeset i petu poslovnicu u Hrvatskoj, a Westgate Shopping City slavi svoj jedanaesti rođendan. Zato vas u slavljeničkom duhu Optika Anda daruje popustima do 50%. Ako ste u potrazi za novim dioptrijskim okvirima, savršen je trenutak za kupnju novih okvira po 50% manjoj cijeni. Osim toga na cijeli asortiman sunčanih naočala i kontaktnih leća možete iskoristiti 30% popusta.

Brinemo o vidu vaše obitelji

Na više od tristo kvadratnih metara prostire se nova poslovnica Optike Anda u sklopu koje se nalazi i ordinacija s najsuvremenijim tehnologijama u području optometrije. Na jednom mjestu tako možete napraviti besplatnu kontrolu dioptrije, izraditi naočalne leće i odabrati dioptrijske okvire za cijelu obitelj. A za one kojima su sunčane naočale najvažniji modni dodatak, Optika Anda će postati omiljena destinacija s must have modelima prestižnih brendova.

Brendovi na našim policama

Najbolje u svijetu naočala možete pronaći na policama Optike Anda. Od vječito popularnih svjetskih modnih kuća kao što su Ray Ban, Gucci, Police, Vogue, Dolce & Gabbana, pa sve do modernih prestižnih imena poput Saint Laurent, Persol ili David Beckham. Pogledajte najnovije modele u galeriji i svratite u Westgate na vikend iznenađenja!

Furla

Furla

Carolina Herrera

Police

Police

Saint Laurent

Saint Laurent

Gucci

Gucci

Gucci