Uhvatite naočale po sniženim cijenama u novootvorenoj poslovnici Optike Anda u Zadru!

S proljećem možemo očekivati lastavice, visibabe, ljubičice i ostale glasnike proljeća, a Optika Anda je odlučila Zadrane ovog proljeća iznenaditi s još jednom poslovnicom u Zadru. Davnih dana smo apsolvirali kako Dalmatinci i sunčane naočale idu u istu rečenicu čak i kad nema sunca. Vjerujemo da će zato svi Zadrani biti oduševljeni informacijom da s prvim danima proljeća (preciznije, 22. ožujka) Optika Anda otvara novu poslovnicu unutar novog dijela shopping centra „Supernova Zadar“.
Kao i u već postojećoj poslovnici na Kalelargi, i u novootvorenoj zadarskoj poslovnici će Optika Anda svim ljubiteljima luksuznih naočala nuditi kolekcije renomiranih svjetskih brendova . Osim najnovijih modela sunčanih naočala, u ponudi je i široka ponuda dioptrijskih naočala koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.

Unutar same novootvorene poslovnice Optike Anda, pod budnim okom ljubaznog i stručnog osoblja, možete napraviti i kontrolu dioptrije. Kad je zdravlje očiju u pitanju, ne treba pristajati na nikakve kompromise, zato posjetite Optiku Anda u trgovačkom centru „Supernova Zadar“ ili putem weba rezervirajte svoj termin kontrole dioptrije.
A kako bi skupa sa Zadranima proslavili otvaranje nove poslovnice, u Optici Anda su pripremili 20% popusta na sve sunčane i dioptrijske naočale, sve do kraja ožujka. Nama se to čini kao dobra prilika za početak proljeća i dočekivanje ljeta, pa svakako požurite po svoj novi omiljeni modni dodatak!

Pronađite nas u shopping centru Supernova Zadar, Ul. Akcije Maslenica 1, tel. 023/213-866