Novi brendovi naočala koji će vas osvojiti na prvi pogled!

THIERRY LASRY – Izuzetno kvalitetne i moderne sunčane naočale. Ručno rađene u Francuskoj. Vrlo su popularne u svijetu (E. Mendes, Madonna, J. Lopez, Rihanna…), a sve više i kod nas. Pomalo avangardni dizajn plastičnih okvira čini ih jedinstvenim malim umjetničkim djelima. Veoma kvalitetne naočalne leće imaju 100% UV zaštitu te su vrlo ugode za nošenje.

thierry-lasry_web

 

 

CUTLER AND GROSS – Marka Cutler and Gross nastala je početkom 70-tih u Londonu. Dvoje optičara, Graham Cutler i Tony Gross, pokrenuli su vlastitu proizvodnju naočala. Svaki okvir je, baš kao i tada, i danas ručno izrađen i doveden do završnog sjaja u njihovoj tvornici u Italiji. Posebnost dizajna, čiste linije, visoka kvaliteta acetata (plastike) pridonose izvrsnosti ove marke. Vrlo popularna u svijetu, na neki način je poslužila kao baza za pokretanje vlastitog branda naočala Victoriji Beckham. Ako želite jedinstvene, ručno izrađene i nadasve visokokvalitetne sunčane naočale ili dioptrijske okvire, isprobajte Cutler and Gross.

cutler-and-gross_web

 

 

DITA – Dita je izvorno američki brand koji se nezaustavljivo širi svijetom, a mnogi ga smatraju ultimativnim simbolom kvalitete u izradi sunčanih i dioptrijskih naočala. Ditu su 1966. u L.A.-u osnovali fanovi dizajna i fotografije, prijatelji Jeff Solorio i John Juniper. Kako se u L.A.-u se sve vrti oko filma, Hollywooda i zvijezda, ondje su dobre sunčane naočale uistinu must-have (ne samo danju i ne samo zbog sunca). Dizajnerska inspiracija Dite je razdoblje između 50-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, a logo je gotovo nevidljiv. Osnivačkom dvojcu se 2000. godine pridružio Tommy O’Gara, a „operacija Dita” preselila je u Japan. U struci je poznato da je upravo ondje izrada najkvalitetnija, a sve se naočale izrađuju ručno.

dita_web

 

ITALIA INDEPENDENT – Upravo kada smo pomislili da je u naočalnom svijetu sve izmišljeno pojavi se novi brend koji svojom posebnošću i dizajnom postane novi “must have“ proizvod za sve ljubitelje najnovije naočalne mode. Po mnogima upravo se to dogodilo u Italiji, a od nedavno i u Hrvatskoj s naočalnim brendom “Italia Independent”. Italia Independent  predstavlja inovativni “made in Italy” stil koji postaje prepoznatljiv u svijetu mode i stila. Ovaj kreativni i moderni brand spaja visoku modu i dizajn, tradiciju i inovaciju, a namijenjen je svim kreativnim ljudima koji se žele osjećeti slobodni i nezavisni. Jedinstveni Italia Independent stil nastao je miješanjem materijala različitog podrijetla i reinterpretaciji klasičnih naočalnih oblika. Kao takav predstavlja uspješan spoj talijanskog duha tradicije i moderne inovacije.

Italia-Independent_web