Velikogoričane razveselila vijest o dolasku Optike Anda

Što sve znate o Velikoj Gorici? To je najveći grad Zagrebačke županije, šesto najnaseljenije gradsko područje u Hrvatskoj i po novom 29. adresa Optike Anda! Od rijeke Save na sjeveroistoku i Kupe na jugozapadu, nova poslovnica Optike Anda smjestila se u srcu Velika gorice na omiljenoj shopping adresi poznatijoj kao Robna kuća.

 

Besplatna kontrola dioptrije za Velikogoričane

Nova poslovnica Optike Anda osim što nudi široki izbor sunčanih naočala, osigurat će vam potrebnu brigu za zdravlje vaših očiju. U sklopu poslovnice nalazi se ordinacija gdje se svakodnevno možete naručiti za besplatnu kontrolu dioptrijedolaskom, pozivom ili online putem. Anda stručnjaci besplatno pregledavaju vaš vid, izrađuju naočale i odgovaraju na sva vaša pitanja o zdravlju očiju.

Super pogodnosti

Iskoristite ožujak za shopping jer vas Optika Anda daruje s popustima od 30% na dioptrijske okvire, progresivne naočalne leće i kontaktne leće. Ne propustite se učlaniti u Loyalty program jer Optika Anda nagrađuje svoje vjerne članove pogodnostima tijekom cijele godine!

Modni brendovi na policama

Optika Anda poznata je da u svom asortimanu ima najpopularnije modne brendove u svijetu naočala. Velikogoričani na policama Optike Anda tako mogu pronaći svjetske modne kuće kao što su Ray Ban, Gucci, Police, Vogue, Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Persol i drugi. Pogledajte modele iz kolekcija proljeće/ljeto 2021. u galeriji i inspirirajte se najnovijim trendovima omiljenog modnog dodatka.

Vidimo se u Velikoj Gorici na adresi Slavka Kolara 2!