ZA LJEPŠI POGLED NA BLAGDANE: Obiteljska kolekcija naočala iz Optike Anda

Druga adventska nedjelja je iza nas, a početak svih blagdanskih događanja koja će nam ispunjavati svakodnevnicu u najljepše doba godine, nosi sa sobom i ono neizbježno pitanje: Što pokloniti svojim najdražima?

Božić je prvenstveno obiteljski blagdan, a sukladno tome u svim poslovnicama Optike Anda pronaći ćete očaravajuću obiteljsku kolekciju naočala za sve članove obitelji. Upakirane u Anda poklon kutijicu, naočale su zaista atraktivan poklon ispod božićne jelke, primjeren za sve uzraste te luksuzan i originalan način kako svojoj obitelji pokloniti koristan modni dodatak koji uvijek mogu imati uz sebe.

Naočale imaju sve  karakteristike idealnog poklona; njihova se funkcionalnost izražava kroz kvalitetnu zaštitu očiju u svako doba godine, estetika kroz atraktivan dizajn, a različiti stilovi iskazuju individualanu osobnost i posebnost.

Ukoliko niste sigurni u vaš izbor te ipak želite da voljena osoba sama odabere naočale, savršen izbor je Anda poklon bon s različitim cjenovnim iznosima po kojima se mogu odabrati naočale u bilo kojoj poslovnici Optike Anda i Anda Store.

SHOPPING VODIČ                                                                          

Za mlađe fashionistice u obitelji koje se vole istaknuti osobnim stilom, upečatljivi modeli brendova iz Optike Anda kao što je Gucci, apsolutni modni imperativ ove sezone, savršeno će se uklopiti u njihov eklektičan stil, a one će zasigurno oduševljeno otvoriti ovaj poklon na božićno jutro.

Pri odabiru naočala za starije i mlađe pripadnice ljepšeg spola, vječna elegantna klasika poput modela brendova Dolce&Gabbana, Miu Miu, Vogue, svakako je nepogrješiv izbor.

Muškarci će se razveseliti novim naočalama koje će u njihovu kolekciju modnih dodataka unijeti draž luksuza i praktičnosti. Za muškarce su  izdvojeni  atraktivni modeli sunčanih i dioptrijskih naočala brendova Tom Ford, Gucci, Ray-Ban i Emporio Armani.

Dioptrijske naočale za oba spola, koje se ističu kvalitetom i pristupačnim cijenama su kućni brend Optike Anda, Anda Vista. Anda Vista naočale su trenutno dostupne i u akcijama poput Anda Vista Paket i 1+1.

Za najmlađe, ali i najslađe članove obitelji, izbor su svakako Ray-Ban dječje sunčane i dioptrijske naočale koje su neodoljivo šarmantan i dražestan poklon za malenog frajera ili frajericu.

Pokažite odvažnost i originalnost te darujte svojim najdražima ljepši pogled na blagdane.